Remorca auto cu prelată

Număr de produse găsite: 44

Remorci cu cadru de 40 cm sau 80 cm înălțime și husă impermeabilă. Aceasta este cea mai populară versiune a remorcilor noastre datorită gradului de utilizare. Toate remorcile cu cadru au panou basculant și husă în spate. Le livram prin curier in orice loc din Polonia sau Europa in 24 de ore de la plasarea comenzii, impreuna cu un set de documente pentru inregistrare.

Remorci cu suport înalt
Remorcile auto cu cadru sunt una dintre cele mai populare remorci de pe drum. Sunt deosebit de populare pentru că, cumpărând această versiune de remorci, ne economisim o mulțime de probleme, de exemplu, în timpul unei furtuni sau a unei furtuni de zăpadă. O prelata cu rama inalta nu numai ca protejeaza marfa transportata de ploaie, soare sau zapada, dar protejeaza si suprafata de transport. Acesta din urmă, spre deosebire de articolele transportate, este, de asemenea, expus la daune atunci când este descărcat. Remorcile cu un cadru înalt rezolvă această problemă, făcând podeaua lor în stare foarte bună pentru mult mai mult timp.


Remorci cu cadru și prelată înaltă
În ciuda faptului că remorcile cu cadru sunt aproape întotdeauna folosite în această formă, cadrul cu prelată sunt elemente suplimentare care pot fi îndepărtate și demontate dacă este necesar. Nu sunt conectate permanent la remorca si demontarea lor este foarte simpla, astfel incat nu dureaza mult timp si se poate face doar cu folosirea a doua chei.

La remorcile cu cadru, forma corectă și înălțimea cadrului sunt foarte importante. În magazinul nostru veți găsi remorci cu cadru fronton. Datorită acestei forme, ploaia și zăpada cad liber din partea de sus a prelatei în timpul conducerii. Cu cât cadrul este mai mare, cu atât rezistența aerului este mai mare și, prin urmare, consumul de combustibil al mașinii care tractează remorca este mai mare. Remorcile cu cadru disponibile în UNITRAILER au o înălțime de 40 sau 80 cm, datorită căreia remorcile nu ies deasupra caroseriei majorității mașinilor, făcându-le aproape imperceptibile pe șosea.

Caută Remorci auto
pixel