Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Retragere din contract

Dreptul de retragere din contract 

Doar Clientul care este și Consumator are dreptul la o perioadă de 30 de zile pentru a se retrage din contract. Consumatorul are dreptul de a se retrage din acest contract în termen de 30 de zile fără a indica niciun motiv. Termenul de retragere din contract expiră după 30 de zile de la data la care ați intrat în posesia bunurilor sau la care un terț, altul decât transportatorul și indicat de dvs., a intrat în posesia bunurilor.. 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați Unitrailer sp. z o.o. str. Budowlana 30, 20-469 Lublin (Polonia), mail: unitrailer@unitrailer.ro despre decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract prin intermediul unei declarații fără ambiguitate (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail)..

Pentru a respecta termenul limită de retragere din contract, este suficient să trimiteți informații privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere din contract înainte de expirarea termenului de retragere din contract.

Consecințele retragerii din contract

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare a mărfurilor (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea dvs. a unei alte metode de livrare decât cea mai ieftină metodă de livrare obișnuită oferită de noi), imediat și în orice caz nu mai târziu de 14 zile din ziua în care am fost informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata folosind aceleași metode de plată pe care le-ați folosit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați fost de acord în mod expres cu o soluție diferită; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă în legătură cu această rambursare.

Adresă de retur: vă rugăm să ne trimiteți articolul înapoi la magazin UNITRAILER, str. Budowlana 30, 20-469 Lublin, Polonia.. Consumatorul este obligat să returneze Bunurile Vânzătorului imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data la care s-a retras din Contractul de vânzare. Pentru a respecta termenul limită, este suficient să returnați Bunurile la adresa Vânzătorului înainte de expirarea termenului.

Va trebui să returnați articolele care fac obiectul contractului din care v-ați retras pe propria cheltuială și risc.

 

pixel