Remorca auto

Număr de produse găsite: 82

Remorci monoaxe ușoare cu MMA până la 750Kg. Pentru transport bagaje, unelte și materiale construcție. Livrăm oriunde în România timp de 4-5 zile.

Remorci monoaxe

Remorci transport bagaje

Remorca transport bagaje este cea mai potrivită soluție pentru orice tip de uz, și privat și în firmă, mulțumită posibilităților oferate de remorcile noastre. Mai mult ca 600 Kg de capacitate de încărcare (MMA până la 750Kg) pentru vehicul tău cu dimensiuni suprafață de transport 150x106, 200x106 sau 200x125 semnificativ o să ușureze transportul de divere feluri de matriale, unelte etc. Remorcile bazate pe o osie unică se potrivesc minunat nevoilor de genul. Sunt foarte reactive și garantează niște condiții de conducere excelente mulțumită osiilor AL-KO și KNOTT. Uzul unei osii singure face ca remorcile noastre să fie cele mai ieftine pe târg. Modernitatea osiilor folosite garantează o calitate a remorcii chiar excepțională, remorcile nu se mișcă nici când sunt goale. Este cea mai bună alegere având în vedere raportul între prețul și calitatea.

Remorci basculabile

Remorci basculabile multumită flexibilității suprafeței lor de transport garantează descărcări și încărcări foarte comode. Toate remorcile noastre UNITRAILER dețin bara de tracțiune flexibilă. Datorită obloanelor demontabile și rabatabile toate materialele fine și nisipoase precum și nisip, pamânt sau și rămuri vor aluneca singure din remorca. În afară de asta posibilitatea de a îndoi remorca îți va permite s-o păstrezi undeva fără să ocupe prea mult spațiu., spre exemplu lângă casa ta sau în garaj. Bara flexibilă este tot o soluție chiar practică, bara măsură cam peste 2 metri. Funcția aceasta parcă lipsește la remorcile monoaxe ale altor producători. Nu sunt multe osii care pot ofera atâtea funcții ca osiile noastre. Merită să mizezi pentru ele.

Remorci basculante

Remorci basculante pe care vi-le oferim sunt produse în Polonia pe baza unor piese de calitate din cele mai renumite firme nemțești. Construcțiile remorcilor noastre sunt făcute pentru a putea suporta măcar cele mai grele condiții de muncă. Ulterioare grinzi de susținere întăresc statornicia și rezistența ale remorcilor noastre. Remorcile noastre confecționate sunt numai din oțel zincat forjat, de aceea sunt chiar inoxidabile și pot suporta orice tip de condiție atmosferică. Suntem foarte mândri de produsele noastre, de aia pe orice remorcă oferim o garanție de 2 ani recunoscută în 150 de puncte în toată Europa. Remorcile monoaxe nu coastă mult și privind la exploatare. Aripile unice și numai o pereche de roți nu este atât de greu de revizuit sau de schuimbat, costurile lor sunt oricum cu mult mai conținute decât ar fi, de exemplu, pentru o remorcă cu mai multe osii.

Caută Remorci auto
pixel