Lămpi gabarit

Număr de produse găsite: 91

Lămpi gabarit tradiționale și lămpi gabarit LED pentru remorci, platforme auto, rulote. Lămpi gabarit (alb-roșii/albe/portocalii) produse de către producătorii: FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL și UNITRAILER. Lămpi gabarit remorcă de cea mai bună calitate, ușor de montat și cu cea mai rapidă livrare disponibile în stoc.

lămpi gabarit

Lămpi gabarit pentru remorci auto

Lămpi gabarit pentru remorci, semiremorci și alte vehicule mecanice de folosit după criteriile indicate de către autoritățile europene pe norma ECE 48. Lămpile gabarit au scopul de a garanta o vizibilitate adecvată și securitatea atât pe drum, cât și în timp de parcare. În oferta magazinului nostru poți găsi lămpi gabarit remorcă care respectă cerințele omologice și sunt adecvate pentru orice fel de remorcă.

Lămpi remorcă LED

Lămpi gabarit LED datorită construcții lor cu LED sunt cu mult mai rezistente și durarea lor este de mai mult ca un an. Lămpile gabarit LED de calitate sunt de folos în timpul conducerii cu remorca după căderea serii deoarece îl permit pe șoferul să aibă un control plin asupra remorcii lui. Mulțumită acestora fiecare manevră este mai ușoară și preciză. Depinzând de tipul de remorcă de obicei cele mai folosite lămpi sunt lămpile gabarit LED montate direct în fața remorcii sau lămpile gabarit pe umăr din cauciuc. Distingem lămpile gabarit și privind la poziția lor – de poziție spate, de poziție față sau de poziție laterală. Fiecare dintre lămpile acestea le poți găsi pe pagina noastră online.

Lămpi gabarit platforma auto

Luminile unei platforme auto foarte des sunt controlate de orice tip de serviciu de drumuri în timpul verificării vehicului. Lămpi gabarit platforma auto sunt în mod particular de folos din punctul de vere al mărimii remorcilor și din cauza condițiilor în care des funcționează. Deseori problemele acestea pot avea loc la mijlocul drumului sau undeva într-un parcaj puțin iluminat, tocmai atunci lămpile noastre sunt fundamentale pentru reușirea unei încărcări sau unei descărcări în deplină securitate.

pixel