Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP
Remorcă auto monoax 750 KG GVW 150 X 106 GARDEN TRAILER 150 KIPP
PRELATĂ PLATĂ ALBASTRĂ PENTRU REMORCA GARDEN TRAILER 150 KIPP
Obloane bis grilaj Garden Trailer 150 KIPP
Șurub pentru roata de sprijin DIN 985 clasă 8
Roată de manevră pentru remorci LB 48 Unitrailer
Clemă roată de manevră LB 48 Unitrailer
Surub pentru montarea rotii suport M10x25, zincat, clasa 8.8

Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP

 • Remorcă Remorcă Garden Trailer 150 KIPP cu dimensiunile 150x106 cu laterale plasă, capac plat albastru și roată de susținere. MMA până la 750 kg. Perfect pentru munca in gradina!
Producător: UNITRAILER
Model: Garden Trailer 150 Kipp
MTC max.: 750 kg
Lungimea compartimentului de încărcare: 1475 mm
Lățimea spațiu util: 1063 mm
Număr de osii: 1
Folosire: mutări / transport mobilă, transport marfă
4 199,00 RON
3 528,57 RON Prețul net
Economisești 3.06% (132.43RON), cumpărare în seturi.
451255 pct.
4505.11 pct.

Mini remorcă auto cu obloane duble și prelată 150 KIPP

4 199,00 RON
3 528,57 RON Prețul net
  451255 pct
  4505.11 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Inclus

  Remorcă auto - Remorcă Garden Trailer 150 KIPP

  Mini remorcă de mașină într-un set cu husă, părți laterale din plasă și roată de susținere. Greutatea remorcii este de numai 103,25 kg, datorită căruia putem încărca mai multe mărfuri mai grele și să nu fim amendați. Datorită dimensiunii sale remorca este ușor de manevrat și este bine echilibrată. Laturile din plasă, care sunt incluse în set, măresc posibilitățile de transport prin creșterea înălțimii de încărcare. Husa plată cu cabluri flexibile de acoperire este bine întinsă și protejează încărcătura transportată împotriva condițiilor meteorologice. Seria Garden Trailer 150 de remorci KIPP este echipată cu o bară de tracțiune basculabilă cu posibilitate de răsturnare. Când transportăm mărfuri vrac și dorim să le descarcăm rapid, aceasta este o opțiune esențială într-o remorcă de mașină. Un alt avantaj al remorcii este faptul că mulțumită barei de tracțiune pliabile, putem plasa remorca oriunde pe placa din spate. În acest fel, putem economisi mult spațiu în garaj pentru alte lucruri necesare.

  Asigurați un transport confortabil și sigur al mărfurilor datorită miniremorcii auto din seria Garden Trailer 150 KIPP.

  Documente necesare și livrare rapidă

  Cooperând cu companiile de expediție de mulți ani, ne bucurăm de încrederea acestora, datorită căreia putem oferi prețuri de transport atractive. În Polonia, funcționăm în cooperare cu SCHENKER sau SUUS, care va livra rapid remorca mașinii către locația indicată de adresa dvs. Remorca este trimisă pe un palet solid pregătit, adaptat dimensiunilor produsului. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți după ce îl primiți este să mergeți la Departamentul de Comunicații pentru înregistrare. Înainte de expediere, pregătim documentația completă pentru dvs. Documentele pe care le veți primi de la noi sunt: ​​certificat de autorizare, omologare și factură de cumpărare. Datorită acestui fapt, procesul de înregistrare a remorcii va dura maximum câteva zeci de minute și în aceeași zi veți primi o carte de identitate și o plăcuță pentru noul dumneavoastră vehicul! În calitate de producător oferim o garanție de 2 ani pentru remorcă realizată în peste 150 de puncte din Polonia și Europa.

  Beneficiile deținerii unei mini remorci Garden Trailer 150 KIPP

  Pe langa faptul ca primesti o remorca unica la un pret atractiv, iti oferim si husa si laterale plasa care iti vor proteja transportul in orice vreme. Roata grinzilor, care este de asemenea inclusă în set, vă permite să manevrezi independent remorca deconectată de la cârlig. Bara de tracțiune basculabilă și posibilitatea de basculare înseamnă că de acum înainte încărcarea și descărcarea vor fi mult mai rapide decât de obicei. Această soluție este disponibilă doar în remorci mai avansate, care foarte adesea costă mult mai mult decât produsul nostru. O remorcă mică cu o singură axă va fi perfectă pentru a transporta mărfuri vrac, nisip, pietriș, moloz, saci de ciment și toate celelalte lucruri pe care ai trebuit să le transporti cu mașina până acum. Folosirea unor laturi de plasă suplimentare oferă până la 70 cm înălțime a suprafeței de transport. Puteți, de asemenea, să montați suporturi laterale fixe, suporturi de podea, o plasă de asigurare a sarcinii sau să cumpărați un capac din aluminiu sau cale pentru roată. remorcă. Îl poți ajusta cu ușurință la nevoile tale.

  Vă întrebați unde să depozitați remorca basculabilă cu o singură axă, după ce ați decuplat-o? Nu este nevoie să aveți un garaj sau un loc special amenajat pentru acesta. Datorită faptului că remorcile noastre au o bară de tracțiune basculabilă, o puteți pune pe partea din spate în orice loc din garaj sau o puteți sprijini de clădire fără teama de a o deteriora.

  Caracteristicile de bază ale remorcii de grădină mici cu o singură axă 150 KIPP

  • ȘASIU - o axă de torsiune de renume de nouă generație de la AL-KO sau KNOTT pe arbori de torsiune, care asigură condiții foarte bune de conducere. Bara de tracțiune basculabilă de tip V terminată cu un cârlig cu bilă WINTERHOFF cu un indicator de corectitudine a cuplării și un cablu de rupere din oțel. Roți pentru toate anotimpurile de dimensiunea 155/70 R13, care absorb bine denivelările drumului și permit conducerea confortabilă cu o remorcă. Cadru de susținere din profile îndoite din tablă de oțel galvanizată la cald, cu șuruburi - foarte durabil și fiabil.
  • CUPLĂ REMORCĂ - producători renumiți, de ex. precum Winterhoff, Steelpress, AL-KO.
  • PRELATĂ - o PRELATă durabilă din material rezistent. Rezistent la deteriorare sub formă de lacrimi. În albastru.
  • CORP - podea din placaj de înaltă calitate, rezistent la apă, antiderapant, sp. 9 mm cu dimensiunile suprafetei de transport: 1475 mm lungime x 1063 mm latime.
  • OBLOANE DUBLE – inaltime totala 70 cm, realizata din tabla durabila de otel galvanizat protejata impotriva coroziunii. Cu suporturi pentru coarda de cearșaf care permite prelata să fie întinsă corespunzător. Placa din spate poate fi deschisa cu posibilitate de demontare completa. Înălțimea totală cu părțile din plasă este de 70 cm.
  La cumpărare, în câmpul „Note pentru magazin”, vă rugăm să introduceți valoarea MMA a remorcii cu o singură axă cu basculant (articolul O.2 din documentul de înmatriculare pentru remorci uşoare). MMA posibil: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, .
  Posibilitate de-a extinde garanția la trei ani

  OBȚINE ȘI TU 3 ANI DE GARANȚIE FĂRĂ SĂ-ȚI FACI GRIJI DE EA PE VIITOR!

  Descărcare
  Producător
  UNITRAILER
  Codul produsului
  UT004485
  Model
  Garden Trailer 150 Kipp
  MTC max.
  750 kg
  MTC min.
  300 kg
  Lungimea compartimentului de încărcare
  1475 mm
  Lățimea spațiu util
  1063 mm
  Roți
  155/70 R13
  Roată de rezervă cu suport
  opțional
  Poziționare roți
  în afara compartimentului de încărcare
  Tip de suspensie
  1 osie fără frână de 750 kg
  Număr de osii
  1
  Frână
  nu
  Obloane
  oțel
  Înplțimea obloanelor
  300 mm
  Podea
  tego
  Basculantă
  da
  Folosire
  mutări / transport mobilă
  ,
  transport marfă
  Greutate remorcă
  103 kg
  Sarcina utilă admisă
  647 kg
  Tipul de priză
  7 pini
  ,
  Posibilă utilizare a adaptorului de 13/7 pini
  Lumină de marșarier
  nu
  Możliwe DMC
  300
  ,
  350
  ,
  400
  ,
  450
  ,
  499
  ,
  500
  ,
  525
  ,
  550
  ,
  575
  ,
  600
  ,
  625
  ,
  650
  ,
  675
  ,
  700
  ,
  725
  ,
  750
  pixel