Ocheți de ancorare în podea

Număr de produse găsite: 11

Balamale închidere pentru remorci auto în set cu suporturile pentru balamale sau fără. Construcția lor este solidă, sunt produse de către firme precum: STEELPRESS și WINTERHOFF după mai multe modele care se vor potrivi ideal fiecărei remorci auto.

Balamele închidere BV

Balamale oblon remorci auto

Balamale oblon remorci auto trebuie să fie destul de rezistente astfel încât să susțină greutatea obloanelor din fier sau din aluminiu în timpul deschiderii oblonului. Cu cât mai grele sunt obloanele, cu atât mai puternice trebuie să fie balamalele sudate pe el pentru ca să garanteze încărcarii și descărcarii confortabile. Balamale mai mici vor fi de ajutor în caz de obloane din tablă subțire, care pot fi deschise din spatele și din fața remorcii. Cele mai mari sunt folosite ca laterale la remorci și chiar foarte lungi.

Balamale pentru obloane

Balamale pentru obloane trebuie să se afle pe obloanele remorcii însă singura balama trebuie să fie montată pe construcția ei. De asemenea elementul acesta merita atenția consumatorului deoarece tocmai el trebuie schimbat cel mai des. Și suporturile și balamalele oferate în magazinul nostru sunt produse din tavlă din oțenc, rezistente deci la oxidare.

pixel