Jante pentru remorci

Număr de produse găsite: 19

Jante rezistente pentru remorci auto, mai multe feluri și măsuri. Jante din fier pentru toate tipurile de remorci cu livrare imediată.

jante

Jante remorci

Pe jante remorci trebuie să le caracterizeze o rezistență mare. Construcția lor de fier le garantează siguranța față de orice tip de pagubă, de ex. față de pagube cauzate de înalțimea trotuarelor sau din cauza gropilor pe șosea. În cazul în care remorcă este goală aceasta nu ar constitui o mare problemă pentru jante, ci când remorca este încărcată până la capăt situația va arăta altfel. Tocmai atunci va fi de importață simnificativă clasa jantei care trebuie să susțină sute sau și mii de kilograme.

Jante platformă auto

Jante platformă auto în primul rând trebuie să se potrivească găurilor pentru prizoanele de montaj ale fiecărei osii și în al doilea rând trebuie să fie în stare să susțină greutățile tipice pentru platforme auto. Este impotant să alegi jantele tale după tipul de remorcă, nu contează dacă deții un model mai veche sau unul mai nou și mai ușor tot trebuie să ai în vedere felul de jantă. În ziua de azi măsura mai populară este 10 inci. Însă pentru cele mai vechi remorci vă recomandăm jente de 13 sau 14 inci.

pixel