CUMPĂRĂ FĂRĂ TVA

CUMPĂRĂ FĂRĂ TVA

Când cumpărați produse UNITRAILER, taxele sunt determinate fie de adresa companiei dvs., fie de adresa de expediere. Puteți beneficia de un rating zero TVA dacă compania dvs. se află într-un stat membru al Uniunii Europene. În astfel de cazuri, trebuie să introduceți numărul dvs. de identificare TVA (CUI) valid în timpul procesului de comandă. Aceasta înseamnă că comenzile pot fi calculate fără TVA.

 

Puteți verifica validitatea numărului dvs. de identificare TVA în sistemul de schimb de informații TVA sau pe site-ul european VIES.

 

1. Adăugați produsele pe care doriți să le comandați în coșul de cumpărături.

2. Dacă toate produsele adăugate sunt corecte, mergeți direct la casă.

3. După ce ați făcut clic pe „Checkout”, vă puteți conecta (dacă aveți un cont la noi) sau puteți comanda fără să vă înregistrați.

4. Faceți clic pe „Companie” și introduceți numărul de TVA valid. Apoi selectați opțiunea de livrare dorită și metoda de plată preferată și faceți clic pe „Următorul”.

 

După al patrulea pas, veți fi redirecționat către pagina cu informațiile de comandă. Este important să subliniem că introduceți informațiile „Am un număr de TVA valid” sau pur și simplu „Număr de TVA valid” în câmpul de comentarii „Comentarii către procesatorul de comenzi”. Puneți două căpușe în cele două cutii și faceți clic pe „Comandă cu obligația de a plăti”.

 

IMPORTANT: DUPĂ ACEST PAS, COMANDA DUMNEAVOASTRĂ VA FI ACCEPTATĂ ÎN SISTEMUL NOSTRU. Vei fi redirecționat către pagina de plată, dar vă rugăm să nu achitați.

 

După ce v-am verificat numărul de TVA, corectăm suma totală a comenzii de la afișarea valorii brute la valoarea netă și trimitem o confirmare a comenzii după această modificare, precum și o cerere de plată reînnoită sub forma unui link către adresa dvs. de e-mail abordare. (Acesta se va întâmpla numai în cazul în care dvs. decideți să achitați cu plata înainte, dacă totuși preferați plata la livrare vom schimba numai TVA-ul și veți achita suma fără TVA la ramburs).

pixel