Roti de manevra

Număr de produse găsite: 26

Roți de sprijin automatice sau simple, montate la remorci de dimensiuni mari. În oferta noastră dumneavoastră veți găsi roți de sprijin foarte puternice marcă WINTERHOFF, AL-KO, KNOTT cu diametru de 48 sau 60 mm.

roți de sprijin

Roți de sprijin pentru remorci auto

Ai un peridoc sau o platformă auto și ai nevoie de accesorii practice care te vor ajuta să conduci cu statornicie sau să le decuplezi? Mizează pentru sortimentul magazinului nostru online – Unitrailer.ro! Roțile de sprijin din oferta noastră sunt produse de calitate care respectă cele mai înalte standarde. Sunt alcătuite cu materiale rezistente, au o construcție stabilă și pot suporta mase de greutate mare. Roțile noastre de sprijin au o înalțime regulară datorită căreia se potrivesc pentru a fi montate la fiecare tip de remorcă. Nu au nevoie de suporturi, fiindcă sunt echipate cu speciale brațe de montare care ușurează atașarea utilajului. Îți dorești o utilizarea sigură și mare calitate a produselor? Accesoriile în stoc din oferta noastră te vor permite să conduci cu statornicie și ușurință peridoci, platfore auto, moto etc. tot dăruindu-ți cea mai bună fiabilitate.

Roți manevra pentru remorci

De ce merită să cumperi roți de sprijin de pe Unitrailer.ro? Te întrebi ce calități au produsele din gama magazinului nostru? Oferim roți de sprijin originale ale celor mai buni producători (de exemplu Winterhoff) datorită acestui fapt ai siguranța că îți vor sluji o perioadă lungă de timp și vor rămâne intacte. Ne extindem ofertele continuu, pentru a-le clienților noștri accesorii de ultimă generație, care vor rezista chiar și la condiții extreme. Vindem, printre altele, roți de sprijin cu diametrul de 50mm și 60mm, dar și roți care pot fi montate pe o clemă standard sau automate. Dacă nu ai găsit în oferta noastră produsul care să îți satisfacă așteptările, putem să-ți procurăm roți de sprijin printr-o comandă individuală. Verifică acum oferta noastră și vezi ce îți putem oferi din gama largă de produse din magazinul nostru online Unitrailer.ro.

pixel