VÂNZAREA EN-GROS

VÂNZAREA EN-GROS

Aflați mai multe despre prețurile angro pentru angrosiștii noștri actuali și potențiali

 

Din experiența de ani de zile în domeniul construcției de vehicule și tehnologiei vehiculelor, știm cât de important este pentru dvs. ca angrosist să cumpărați toată marfa la prețuri competitive. Oferim o gamă largă de soluții pentru angrosiștii noștri pentru a optimiza cât mai mult procesul de achiziție.

 

Vă rugăm să aruncați o privire la gama noastră largă de remorci auto făcând clic pe categoria de produse remorcă auto. Dacă sunteți interesat de mai multe piese, ne puteți contacta oricând fie prin telefon, fie prin e-mail. Scopul comun este de a vă face vizita pe site-ul nostru web cât mai plăcută posibil. Din acest motiv, oferim servicii excelente și expertiză extinsă în domeniul remorcilor auto și accesoriilor pentru remorci.

 

Catalog de produse pentru angrosiști ​​și parteneri

 

Cum puteți obține acces la oferta noastră de angrosiști? Întregul proces are loc în trei pași simpli:

 

1) Alegeți mai întâi numărul de produse pe care doriți să le achiziționați. În cele din urmă, avem nu numai remorci auto, ci și accesorii precum dispozitive antifurt, cutii de scule, curele de fixare, roți complete, anvelope, jante, aripi, roți de sprijin sau stopuri de la producători renumiți precum AL-KO, KNOTT sau WINTERHOFF.

 

2) Contactați-ne telefonic la 0312296052 , prin e-mail la unitrailer@unitrailer.ro sau prin chat! Vă stăm la dispoziție pe deplin cu sfaturi, îndrumări și multă experiență. Deși serviciul nostru nu funcționează 24 de ore din 24, putem întotdeauna să vă sunăm înapoi sau să vă trimitem un mesaj înapoi. Suntem acolo pentru dvs. în fiecare zi a săptămânii de lucru de la 9:00 la 17:00 (ora României)

 

3) Acum este rândul nostru! După ce v-ați exprimat interesul pentru produsele noastre, suntem responsabili pentru pregătirea unei oferte individuale și competitive. Unul dintre angajații noștri vă va contacta în următoarele ore prin e-mail sau telefon, pentru a vă oferi mai multe informații. Vă rugăm să vă asigurați că trimiteți metoda de contact preferată. Am dori să vă contactăm la momentul preferat.

 

Dacă întrebarea dvs. nu se referă la comerțul en-gros, vom fi bucuroși să vă contactăm oricum!

 

Mulțumim și cumpărături fericite!

 

Echipa dvs. UNITRAILER

 

pixel