Inchizatoare| Cârlige | încuietoare | balamale laterale

Număr de produse găsite: 78

Dispozitiv închidere remorci și plăcuțe remorci în set cu închizătoarele sau fără. Dispozitiv închidere remorci foarte rezistent, marcă WINTERHOFF, nu se oxidează. Vastă gamă de închizătoare pentru mai multe tipuri de remorci.

Dispozitiv închidere remorci

Dispozitiv închidere remorci din fier

Dispozitive închidere remorci din fier fac parte din cele mai des folosite dispositive de închidere pentru remorci din Polonia și din Europa, produse de către producători precum și: TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO sau Rydwan. De obicei sunt construcții vânzate în set cu închizătorul sudat pe oblonul remorcii. Față de rezistența dorită dispozitivele închidere pot fi mici și ieftine sau mai mari, mai puternice și eficiente – pentru remorcii cu greutatea mare.

Dispozitiv închidere din aluminiu

Dispozitive închidere din aluminiu nu se disting deloc de la cele făcute din fier. Placa de închidere se mișcă pe închizătorul oprind deschiderea oblonului. Dispozitive de tipul ăsta pot fi și de suprafață și de băgat. În oferta magazinului nostru o să găsești numai dispozitive de suprafață pentru obloane din aluminiu. Dacă ai nelămuriri te rugăm să ne contactezi, consultanții noștri te vor ajuta să achiți dispozitivul cel mai potrivit situații tale.

pixel