Cabluri electrice

Număr de produse găsite: 28

Cablaje electrice cu conector pini de 7 sau de 13 iar cu conexiune tip baionet. Cabluri electrice de lungime diferită pentru deosebite modele de la producătorii mai renumiți.

cablaje

Cablaje electrice remorci ușoare

Cablaje electrice pentru remorci ușoare dețin locul pentru conexiunea la lămpi gabarit de poziție spate. Totuși nu au conexiunea la lămpi gabarit de care veți avea nevoie dacă le veți vrea conecta la remorcile de dimensiuni mai mari. La remorcile ușoare sunt atașate reflectoarele, de aia anexele acestea sunt cele mai potrivite pentru acest gen de remorci. Sistemele de cabluri pentru remorci ușoare oferate de magazinul nostru online au lungime prestabilită privind la tip de remorcă. În timpul îndeplinirii comenzii trebuie ca clientul să verifice dacă date cabluri electrice se vor potrivi remorcii sale sau ne poate suna pentru a vorbi cu specialiștii noștri.

Cablaje electrice platformă auto

Cablaje electrice platformă auto pot măsura și 8 metri în cazul celor mai mari modele. Cablurile astea au conector de 13 pini care permit ca luminile de mers înapoi să funcționeze și la remorcile care depășesc Greutatea Maximă Autorizată (GMA). Cabluri electrice pe care clienții noștri le găsesc în magazinul nostru au o construcție puternică și sunt foarte rezistente la orice condiție metereologică. Dacă vrei să ai siguranța că cablurile nu se vor strica sau că nu va avea loc un scurt-circuit când ești pe șosea trebuie neapărat să mizezi pentru produsele noastre.

pixel