Cleme pentru roți și picioare de sprijin

Număr de produse găsite: 4

Colierele sunt deseori familiar numite ,,cleme”. Pot fi folosite cu roți de sprijin și cu picoare de sprijin de diferit diametru. Cu mâner.

Cleme pentru roți și picioare de sprijin

Coliere pentru roți de sprijin

Coliere sunt de obicei folosite pentru montarea roților de sprijin sau și pentru fixarea picioarelor de sprijin la bara de tracțiune a remorcii. În general sunt alcătuite pentru remorci ușoare și remorci mari cu greutate mică, unde se află picoare de sprijin și roți de manevră obișnuite. Șuruburile de montare sunt de dimensiune standard pentru a putea fi potrivite celor mai populare marci de remorci, precum și: TEMARED, BORO, Niewiadów, Neptun, Rydwan etc.

Cleme pentru roți de manevră

Cleme pentru roți de manevră pe care le vindem în magazinul nostru pot fi folosite cu fiecare bară de tracțiune a căreia structura de montare permite facerea unor găuri sub instalarea. Dacă producătorul remorcii dumneavoastră nu a prevăzut opțiunea aceasta pentru clemele noastre, va fi de ajuns să faceți dumneavoastră pe bara de tracțiune găurile astfel încât s-o puteți folosi. Dacă aveți întrebări vă rugăm să-i contactați pe consultanții noștri, cu siguranță veți fi mulțumiți de ajutorul lor.

pixel