Anvelope pentru remorci

Număr de produse găsite: 14

Anvelope remorci de durată de un an, se potrivesc și platformelor auto și rulotelor cu buni parametri de conducere. Schimbă-ți anvelopele și simte-te protejat pe șosea.

anvelope

Anvelope de anul întreg – cele mai folosite la remorci

De obicei la remorci auto, platforme auto și rulote trebuie folosite anvelope de anul întreg, spre deosebire de mașini la care anvelopele au diferite categorii – de iarnă, de vară etc. La remorci montăm numai un dat gen de anvelope pe care îl folsim anul întreg fără nicio diferență. Nu trebuie deci să schimbăm anvelopele cu privire la anotimpuri. Totuși o utilizare mai îndelungată a anvelopelor este pricina uzurilor mai dese. De asemenea trebuie ca anvelopele să fie verificate mai des, precum și benzile lor de rulare.

Anvelope remorci – cum să faci o alegere potrivită

Când alegem anvelope remorci trebuie să le verificăm parametrii. Tocmai pe baza acestora va depinde dacă o anvelopă anume se potrivește jantei. Începem cu verificarea măsurilor jantei, cele mai populare sunt de 10, 13 sau 14 inci. Tot se găsește pe ultimul loc în descrierea anvelopei. După verificarea măsurii jantei putem alege înălțimea și lățimea anvelopei. Pe urmă de fundamentală importanță pentru anvelope de remorci este să-le verificăm indicele capacității de încărcare. Îl verificăm având în vedere masa maximă autorizată pentru ca anvelopa să poată susține greutatea încărcarii.

Anvelope simple sau întărite – în ce constă diferența?

Anvelope simple sunt destinate pentru a fi montate la remorci ușoare. Capacitatea lor permite să fie utilizate numai la remorci de tipul acesta mai mic. Însă când avem de a face cu capacități mai grele decât 750 kg neapărat trebuie alese anvelope întărite cu literă ,,C” după nota de măsură, acestea fiind mult mai rezistente și de folos la remorci de tip construcții, la platforme auto și peridoci.

pixel