Lămpi spate

Număr de produse găsite: 158

Lămpi combinate spate pentru remorci și iluminații de înmatriculare remorci disponibile individual sau în seturi. Lămpi combinate spate de cele mai populare serii și mărci ASPÖCK, DOBPLAST, FRISTOM. În magazinul nostru găsești toate lămpile marcă MULTIPOINTcu livrare rapidă.

lămpi spate remorcă

Lămpi combinate spate

Lămpi combinate spate sunt echipate cu lumini de poziție față, de poziție spate, de poziție stop și de ceață precum și cu iluminație de înmatriculare și cu semnalizatori. Vă rugăm să fiți atenți în timpul alegerii la disponibilitatea lămpii pe două părți, deoarece acestea nu sunt schimbabile. Deci de ex. dacă ai nevoie de lămpi combinate spate pe partea dreaptă a remorcii te rugăm să alegi lampa cu scriere ,,dreaptă”. Toate lămpile combinate din oferta noastră sunt omolagate adecvat.

Lămpi LED combinate

Lămpi LED combinate alcătuite după producția cu lumina LED au o durarea mai lungă, deci garantează o risipire de energie mult mai mică decât altele lămpi. Luminile LED cu care sunt echipate lămpi LED spate combinate funcționează fără oprire mai mult ca un an. Lămpi LED spate combinate sunt și caracterizate printr-un design modern, becurile sunt mai subțiri pentru că luminile noastre LED se încălzesc mai puțin decât altele lumini LED.

Lampă spate remorci

Lampă spate remorci pentru remorci ușoare, adică pentru cele ale cărora Greutatea Maximă Autorizată (GMA) nu depășește 750 kg nu trebuie să fie echipată cu lumina de mers înapoi. Datorită faptului ăsta sunt disponibile la prețuri mult mai economice. Totuși în general și lămpile de genu ăsta dețin un loc pentru montarea luminii de mers înapoi, pe care o pot achita individual și o pot afișa la toate felurile de remorci.

pixel