Dispozitive inerțiale de frânare | frâne inerțiale

Număr de produse găsite: 21

Sisteme inerțiale pentru remorci cu frână pe osii AL-KO sau KNOTT cu masa maximă autorizată de la 700 kg până la 3500 kg. Exențiale pentru încărcarile grele de marfă, asigură un confort mai mare în timpul conducerii.

Frână inerțială remorcă

Frana inertiala remorca

Frana inertiala remorca este exențială pentru garantirea siguranței și confortului de conducere a remorcilor de gabarit mare, adică de cele care au o greutate mai mare decât 750 kg. Frana inertiala remorca în cazul remorcilor de genul este exențial pentru a frâna remorca cuplată la vehicolul. În caz de frânare într-adevăr remorca va împinge asupra cârligului, atunci frana inertiala va frâna. Mulțumită faptului acesta frânarea este mult mai naturală. Elementele frânei ale vehicului tragăto nu vor fi atât de degradate mulțumită utilajului nostru și de aia vor dura o perioadă mai lungă.

Frana remorca

Alegerea unei frâne remorca ar trebui să aibă început de la controla producătorului de osii. Cele mai bune și cele mai populare marci de osii sunt produse de către AL-KO și KNOTT. După controla asta trebuie să verifici bara de tracțiune a remorcii tale. Alegerea felului de frână inerțială va depinde tocmai de forma barei de tracțiune, dacă are formă ,,V” sau formă ,,T”. Trebuie și să controli dacă bara ta de tracțiune este patrată sau rotundă. De asemenea trebuie să ai în vedere diametrul bilei cârligului, după ce fii atent la masa maximă autorizată a remorcii tale. Numai după ce deții toate informațiile acestea poți allege frâna dorită. Totuși, dacă cumva alegerea utliajului droit este pentru tine o problem te rugam să ne contactezi. Ne vom bucura să te putem ajuta.

pixel