Roți pentru remorci

Număr de produse găsite: 42

Roți complete pentru remorci auto, platforme auto și rulote de dimensiuni diferite cu jante rezistente din fier. Gamă vastă de roți și de seturi cu anvelope pentru toate sezoanele.

roți remorci

Roți remorci

Roți remorci pentru remorci auto, platforme auto, rulote, peridoci și altele feluri de remorci se deosebesc de la roțile pentru vehicule rutiere simple. Pe baza tipurilor de remorcă pot fi deci mai mult sau mai puțin rezistente decât cele pentru mașină simplă. Cele mai renomate remorci ușoare marcate TEMARED, martz, Neptun, Niewiadów, WIOLA sau Rydwan dețin roți 155 / 70 R13. Acestea sunt roți cu anvelope pentru anul întreg care vor suporta până la 750 kg. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor roți este asigurarea pe care o garantează șoferilor de remorci mici iar statornicia caroserii în timpul călătoriei și pe șosele neregulare.

Roți remorci întărite

Roți remorci întărite sunt fabricate mai mult pentru remorci cu o g reutate mai mare pe care sunt încărcate mărfuri de dimensiuni mari. Felul ăsta de roți trebuie să rezistă la sărcină de mai mult ca 3,5 T. Roțile acestea sunt mult mai rezistente, pentru specialiști adevărați. Pentru platforme auto și remorci de construcție se folosește de obicei cele mai mici roți pentru ca centrul de greutate să se țină lângă șosea, asigurând o aderență și o conducere mai bune. În magazinul nostru puteți găsi roți întărite complete pe măsrui 165 R13C, 185 R14C, 195/50 R13C, 195/55 R10C. Toate roțile întărite sunt întovărășite de literă ,,C” la final, ce înseamnă că roțile acelea sunt special făcute ca să suporte greutăți uriașe.

Alege roțile pentru remorca ta

Alegerea roților pentru remorcă seamănă foarte mult cu alegerea roților pentru auto. De asemenea trebuie ca clientul să fie atent la măsura pe care a ales-o producătorul unei remorci anume șo mai bine să prefere aceiași. După aceea trebuie neapărat controlat intervalul găurilor pentru prizoane ca să fie potrivit celui de pe osie. Fundamental element pentru roți este indice de sarcină pe care la fel trebuie verificat ca anvelopa să suporte o greutate anume. Ar fi bine și de controlat indicele de viteză și de volum chiar dacă de obicei zgomotul roților aproape nu se aude dinlăuntru mașinii. Bineînțeles cele mai importante elemente de verificat la roți sunt înalțimea suprafeței de rulare a anvelopelor, starea pneurilor și jantei. Roți remorci sunt utilizate anul întreg tot la eforturi foarte mari de aia este recomandat ca roțile să fie controlate și schimbate regular. Respectând normele acestea aveți grijă de sine, de marfă cărată și de altele persoane pe șosea.

pixel