Remorcă monoax transport marfă GARDEN TRAILER 230 KIPP cu roată de susținere, obloane bis și cadru H-800 cu prelată gri

 • Remorca GARDEN TRAILER 230 KIPP cu bara de tractare basculantă. Suprafața de transport 200x125 cm. Înălțime cu laturi suplimentare și cadru de 150 cm. MMA în intervalul 300-750 kg.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT004189
Model: Garden Trailer 230 Kipp
MMA min. [kg]: 300
MMA max. [kg]: 750
Lungimea spațiu util [mm]: 2304
Lățimea spațiu util [mm]: 1256
Număr de osii: 1
Folosire: mutări / transport mobilă, transport marfă
6.696,90 RON
5.627,65 RON Preț net
Economisești 1.90% (129.79RON) cumpărând în set.
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  638750 pct
  6387.50 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  În set

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Acest produs este disponibil în magazinele noastre

  Poți cumpăra acest produs fără a face comanda online, ci într-unul din magazinele noastre din zona ta. Vezi în care puncte acest produs este pe stoc.
  Vezi disponibilitatea

  Remorcă basculantă mare - Remorcă Garden Trailer 230 KIPP

  Remorca cu remorcă basculantă într-un set cu cadru cu capac, obloane BIS și roată suport Garden Trailer 230 KIPP, este cel mai nou model din oferta noastră de vânzări. Datorită suprafeței mari de transport de 230 cm x 125 cm, aceasta va permite transportul celor mai multe articole care nu se potrivesc în mod normal într-o mașină. MMA de până în 750 kg permite fiecărui șofer cu permis de conducere categoria B să îl conecteze la cârligul vehiculului lor. În plus, cadrul și laturile BIS oferă o protecție suplimentară pentru articolele transportate. Utilizarea unei axe de direcție moderne AL-KO sau KNOTT în remorcă înseamnă că nicio umflătură și găuri pe șosea nu sunt un obstacol pentru aceasta, chiar și atunci când călătoriți cu o suprafață de transport descărcată. Asigurați-vă că transportați încărcătura confortabil și în siguranță cu Garden Trailer 230.

  Przyczepka z wywrotem

  Vom livra remorca în orice loc din România cu documentele!

  Datorită cooperării constante cu companiile de transport maritim, putem livra remorca în orice loc. În Polonia, operăm în cooperare cu SCHENKER sau SUUS, care va livra rapid o remorcă basculantă la adresa pe care o specificați. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asamblare, deoarece remorca este așezată pe un palet special deja complet asamblat. După primire, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Departamentul Comunicații pentru înregistrare. Vă pregătim documentația completă înainte de expediere. Documentele pe care le veți primi de la noi sunt: ​​certificat de autorizare, aprobare și factură de cumpărare. Datorită acestui fapt, procesul de înregistrare a unei remorci va dura până la câteva zeci de minute și în aceeași zi veți primi un card de identitate și o plăcuță pentru noul dvs. vehicul! În calitate de producător, oferim o garanție de 2 ani pentru remorca implementată în peste 150 de puncte în Polonia și Europa.

  Avantajele unei remorci cu remorcă basculantă, obloane BIS, prelată, cadru și roată de sprijin

  În plus față de faptul că obțineți o zonă de transport excepțional de mare, oferim și un cadru BIS și laterale care vă vor proteja transportul în orice vreme. Roata de sprijin, care este, de asemenea, inclusă în set, permite manevrarea independentă a remorcii atunci când este deconectată de la cârlig. Bara de tractare basculantă și posibilitatea de basculare înseamnă că de acum încărcarea și descărcarea vor fi mult mai rapide decât de obicei. Această soluție este disponibilă doar în remorci mai avansate, care adesea costă mult mai mult decât produsul nostru. O remorcă cu basculantă va fi perfectă pentru renovare, transportul mobilierului, transportul lemnului, materialelor de construcție, sculelor și toate celelalte lucruri pe care a trebuit să le transportați până acum în mașină. Utilizarea laturilor suplimentare și a unui cadru cu capac oferă până la 150 cm înălțimea suprafeței de transport. De asemenea, puteți atașa suporturi laterale fixe, suporturi pentru podea, o plasă pentru a asigura încărcătura sau puteți cumpăra o roată de rezervă sau calote. Îl puteți regla cu ușurință la nevoile dvs.

  Vă întrebați unde să vă păstrați remorca basculantă atunci când o desfaceți de cârlig? Nu este nevoie să aveți un garaj sau un loc special destinat acestuia. Datorită faptului că remorcile noastre au o bandă de tractare basculantă, o puteți pune pe partea din spate în orice loc din garaj sau o puteți sprijini de clădire fără teama de a o deteriora.

  Przyczepa z wywrotem
  Przyczepka wywracana

  Caracteristici de bază ale remorcii Garden Trailer 230 KIPP

  • ȘASIU – renumita punte de direcție de nouă generație AL-KO sau KNOTT, cu arcuri pe role de torsiune, care oferă condiții de conducere foarte bune. Bară de tracțiune pivotantă de tip V cu cârlig cu bile WINTERHOFF cu un indicator al corectitudinii cuplajului și o frânghie de oțel. Roțile pentru toate anotimpurile cu dimensiunea 155/70 R13, care absorb bine denivelările pe șosea și permit o conducere confortabilă cu o remorcă. Cadru suport din profile de oțel îndoit, zincat la cald, cu șuruburi - foarte durabil și sigur
  • CORP - podea din placaj de înaltă calitate, impermeabil, antiderapant, grosime 9 mm cu dimensiunile unei suprafețe de transport: 2006 mm lungime x 1256 mm lățime. Dimensiunile remorcii: 3204 mm lungime x 1685 mm lățime x777 mm înălțime
  • OBLOANE – înălțime totală 70 cm, din oțel galvanizat durabil, protejat împotriva coroziunii. Îndoit multiplu pentru o rigiditate mai mare. Cu suporturi pentru frânghia care permite întinderea corectă a prelatei. Oblonul din spate se deschide și poate fi complet demontat. Înălțimea totală cu cadrul și capacul este de 150 cm.

  Atunci când faci o achiziție, te rugăm să introduci valoarea MMA a unei remorci basculante în câmpul „Note pentru magazin” (articolul O.2 din certificatul de înregistrare pentru remorci ușoare). MMA posibilă: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg .

  Specificații tehnice:
  Model:
  Garden Trailer 230 Kipp
  MMA min. [kg]:
  300
  MMA max. [kg]:
  750
  Lungimea spațiu util [mm]:
  2304
  Lățimea spațiu util [mm]:
  1256
  Înălțimea spațiu util [mm]:
  1500
  Roți:
  155/70 R13
  Roată de rezervă cu suport:
  opțional
  Poziționare roți:
  sub spațiu util
  Tip de suspensie:
  1 osie fără frână de 750 kg
  Frână:
  Nu
  Număr de osii:
  1
  Obloane:
  oțel
  Înplțimea obloanelor [mm]:
  700
  Podea:
  tego
  Basculantă:
  Da
  Folosire:
  mutări / transport mobilă
  ,
  transport marfă
  Sarcină remorcă [kg]:
  129,70
  Cpacitate max. de încarcare [kg]:
  620,30
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Zamknij
  Jplayer
  Close
  pixel