Stocați informații UNITRAILER - Informații despre companie

Unitrailer vinde online piese și accesorii pentru remorci auto. Ne străduim să ne asigurăm că oferta noastră îndeplinește cerințele fiecărui utilizator de remorcă auto. Ne extindem în mod constant sortimentul cu piese și accesorii noi pentru remorci de maș ini, cum ar fi l amp i s pate și instalatii electrice ale remorcii, roți de remorcă, tot felul de balamale, suporturi, roți de manevră și multe altele.

Dacă nu găsiți articolul care vă interesează în oferta noastră, vă rugăm să ne contactați, cel mai probabil suntem capabili să importăm orice piesă pentru dvs. în termen de 3 zile lucrătoare și să o vindem la cel mai bun preț!

Scopul nostru este să devenim lider în vânzările online de remorci auto și accesorii pentru remorci în Europa.

Opinia clienților

Opiniile clienților sunt foarte importante pentru noi. Ei ne spun dacă sunt mulțumiți de achizițiile făcute în magazinul nostru, de timpul de livrare și de nivelul de servicii. Folosim cele mai fiabile și populare trei sisteme de opinie din Romania:

Fiecare opinie adaugata de aceste sisteme este confirmata de o comanda plasata in magazinul nostru.comanda plasata in magazinul nostru.

Acest lucru permite clienților să ne evalueze munca. Suntem mulțumiți de fiecare părere pentru că ne permite să îmbunătățim mulțumiți de fiecare părere pentru că ne permite să îmbunătățim constant nivelul de servicii. Suntem și mai mulțumiți pentru că constant nivelul de servicii. Suntem și mai mulțumiți pentru că reușim să menținem nivelul de satisfacție al clienților noștrireușim să menținem nivelul de satisfacție al clienților noștri.

Cumpărăturile în magazinul nostru sunt sigure

Folosim sistemul IdoSell Shop, care oferă clienților control asupra comenzii și procesului de onorare a comenzii. De asemenea, ne ocupam de drepturile si securitatea dumneavoastra datorita certificatului SSL, care asigura protectia totala a tranzactiilor si a tuturor datelor transferate prin intermediul magazinului nostru.

Puteți citi în orice moment Regulamentul nostru, politica de confidențialitate și informațiile privind Retragerea din contract.

De asemenea, puteți verifica în orice moment informațiile magazinului, costurile de transport și metodele de plată și comisioanele disponibile.

Certificate

Când faceți cumpărături în magazinul nostru online, puteți fi sigur de standarde de servicii adecvate și de cea mai înaltă calitate. Compania noastră a fost certificată și a implementat și menținut un sistem de management al calității care îndeplinește cerințele standardului ISO 9001:2015 în ceea ce privește valabilitatea:

  • Proiectare, producție și service remorci auto
  • Productia de elemente si structuri sudate
  • Servicii de prelucrare a metalelor
  • Vânzare pe internet

Angajații noștri au fost instruiți corespunzător și lucrează conform regulilor stabilite, riguroase. Luăm toate măsurile legate de clienții magazinului nostru conform celor mai înalte standarde globale.

Acest lucru ne permite gestionăm toate tipurile de probleme, reclamații și returnări foarte eficient și reduce posibilitatea de greșeli la minimum. Adoptarea unor standarde atât de exigente are ca rezultat un nivel foarte ridicat de satisfacție a clienților noștri, care apreciază cumpărăturile confortabile în magazinul nostru și ajutorul imediat și eficient în caz de probleme.

Pentru confortul dumneavoastră, am pregătit multe forme de contact disponibile în timpul programului de lucru al biroului nostru de asistență pentru clienți. Ne puteți contacta folosind sistemul nostru de comerț electronic IdoSell Shop, care permite multe forme de contact și gestionarea comenzilor direct din panoul clienți. În plus, puteți utiliza contact telefonic, chat gratuit, formular de contact, contact direct prin e-mail sau profilurile noastre din rețele sociale precum Facebook, Twitter, LinkedIn sau Instagram.

Suntem mereu bucuroși să ajutăm și să sfătuim, încurajându-vă să ne contactați și menținând nivelul specificat în cerințele standard. De asemenea, facem toate eforturile pentru a vă asigura satisfacția și deseori aplicăm standarde și mai exigente pentru confortul dumneavoastră.

Istoria companiei

07/2016

Magazinul UNITRAILER își începe operațiunile.

10/2016

Am început să vindem remorci auto sub marca Unitrailer.

12/2016

Am început să distribuim roți sub marca Unitrailer.

02/2017

Începem vânzările pe piața germană în magazinul unitrailer.de.

03/2017

Am finalizat primele 1.000 de comenzi și am început să distribuim lumini sub marca Unitrailer.

08/2017

Lansăm vânzări pe piața britanică la unitrailer.co.uk.

10/2017

Am finalizat 10.000 de comenzi.

12/2017

Am început să distribuim benzi de transport sub marca Unitrailer.

04/2018

Am lansat magazine dedicate pe următoarele piețe: franceză, olandeză, cehă și italiană.

07/2018

Incepem vanzarile pe piata romaneasca in magazinul unitrailer.ro.

03/2019

Începem vânzările pe piața suedeză în magazinul unitrailer.se.

05/2019

Începem vânzările pe piața norvegiană în magazinul unitrailer.no.

06/2019

Începem vânzarea de piese agricole pe piața poloneză în magazinul unifarmer.pl.

07/2020

Începem vânzările pe piața daneză în magazinul unitrailer.dk.

08/2020

Am finalizat 100.000 de comenzi.

01/2021

Lansăm vânzări pe piața irlandeză în magazinul unitrailer.ie.

04/2021

Incepem vanzarile pe piata austriaca in magazinul unitrailer.at.

05/2021

Începem vânzările pe piața ucraineană în magazinul unitrailer.com.ua.

12/2021

Schimbăm sediul companiei și ne mutăm la str. Budowlana 30 din Lublin.

01/2022

Începem vânzările pe piața elvețiană în magazinul unitrailer.ch.

02/2022

Începem vânzările pe piața portugheză în magazinul unitrailer.pt.

06/2022

Începem vânzările pe piața slovacă în magazinul unitrailer.sk.

03/2023

Lansăm vânzări pe piețele din Lituania, Letonia, Estonia și Bulgaria în magazinele: unitrailer.lt, unitrailer.lv, unitrailer.ee, utrailer.bg.

04/2023

Începem vânzările pe piața slovenă în magazinul unitrailer.si.

Recomandate

pixel