Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Stocați informații UNITRAILER - Informații despre companie

UNITRAILER

Magazinul Unitrailer se ocupă cu vânzarea online de piese și accesorii pentru remorci. Punem toate eforturile pentru a ofera fiecărui Client cea mai deosebită gamă de remorci, suntem în continuă dezvoltare, sortimentul nostru se marește în orice zi cu piese și accesorii noi precum: lumini și accesorii electrice pentru remorci, roți și fiecare gen de curele, picioare de sprijin, roti de sprijin din față și multe altele. 

 Dacă cumva nu veți gasi produsul dorit în sortimentul nostru vă rugăm să ne contactați, cu orice probabilitate vom fi în stare să-l comandăm numai pentru dumneavoastră timp de 1-2 zile lucrătoare și să-l vindem la cel mai avantajos preț.  

  Misiunea firmei noastre 

Scopul nostru este de a-ne califica pe primul loc ca lider al vânzării online de remorci și accesorii pentru remorci din Europa întreagă.  

  Părerea Clienților 

 

Părerea Clienților este pentru noi foarte important. Ne dă de știre dacă Clienții noștri sunt satisfăcuți de cumpărăturile effectuate în magazinul nostrum, de timpul de livrare sau de serviciul clienți.

  Fiecare părere adăugată de sistemele acestea este confirmată prin comandă îndeplinită în Magazinul nostru, permițându-i pe Clienții noștri să ne prețuiască munca. Ne bucurăm de fiecare părere, deoarece ne fac să îmbunătățim nivelul de serviciu clienți. Suntem cu atât mai fericiți, cu cât clienții noștri sunt mulțumiți și eforturile noastre ne răsplatesc cu un nivel de mulțumire al magazinului de mai mult decât 95%.  

Cumpărăturile pe magazinul nostru online sunt sigure 

idosell shop Ne servim de sistemul IdoSell Shop care oferă Clienților noștri o control eficientă asupra procesului de realizare și de comandare. Avem grijă și de drepturile și de securitatea dumneavoastră datorită certificatului SSL care asigură o apărare perfecta a tranzacților și a datelor distribuite de Magazinul nostru.

În orice moment dumneavoastră puteți lua cunoștință de Regulamentul nostru, de Politica de confidențialitate și de toate informațiile despre Retragere din Contract. 

  Dacă doriți, dumneavoastră puteți și verifica informațiile despre magazinul, costurile de curierat sau modurile de plată și comisioanele. 

 Certificate 

Certyfikat ISO

  Făcând cumpărături pe magazinul nostru online dumneavoastră puteți sta liniștiți, standardele serviciilor noastre sunt din cele mai eficiente. Firma noastră a trecut multe examene și este lucrează cu un sistem de administrare de calitate privind necesitățile normelor ISO 9001:2015 în domeniul datoriilor 

  •  Proiectare, producție și servis al remorcilor 
  •  Producția elementelor și pieselor sudate 
  •  Servicii de lucrare a metalului 
  •   Vânzare online 


Muncitorii noștri au fost pregătiți în mod profesional și în orele de muncă lucrează după norme riguroase. Fiecare contact cu Clienții noștri din partea Magazinului nostru caracterizează standarde de calitate superbă.  

 Aceasta ne permite să fixăm mai multe lucruri de orice tip, precum reclamații și întoarcere a produselor sau minimalizarea greșelilor cât mai mult posibil. Respectarea normelor aceste severe îi face pe Clienții noștri să fie foarte mulțumiți. Cumpărăturile în magazinul nostru sunt deci confortabile și repede și dacă ar fi nevoie, dumneavoastră o să primiți ajutorul serviciului clienți al nostru. 

Am pregătit pentru confortul dumneavoastră mai multe opțiuni de contact disponibile în orele de lucru ale biroului nostru. Ne puteți contacta prin întermediul sistemului nostru ecommerce Idosell Shop, care permite mai multe feluri de contact și de comandare direct din panoul serviciului clienți. În plus dumneavoastră puteți ne puteți suna prin telefon sau scrie prin chat sau prin intermediul formularului de contact. Ne puteți și scrie prin e-mail la adresa: kevin.allotta@unitrailer.eu consultantul nostru va fi în stare să vă ajute și să vă dea sfaturi în limba română. Ne găsiți și pe cele mai populare portaluri de socializare precum: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn sau Instagram. 

Suntem tot la dispoziția dumneavoastră pentru orice tip de explicare și vă încurajăm să ne contactați, nivelul serviciului clienți al nostru este deosebit de înal. Ne străduim și pentru a vă face mulțumiți și deseori ne servim de cele mai bune standarde numai pentru confortul dumneavoastră. 

 cu toate cele bune 

echipa UNITRAILER.  

  Cronologia firmei 

07.2016

  Magazinul UNITRAILER începe activitatea sa 

10.2016

  Am început vânzarea remorcilor marcate UNITRAILER 

12.2016

  Am început distribuirea roților marcate UNITRAILER 

02.2017

  Ne am deschis pe târgul nemțesc cu magazinul nostru unitrailer.de 

03.2017

  Am realizat pentru prima data 1.000 de comenzi, am și început distribuirea luminilor marcate UNITRAILER 

08.2017

 Ne am deschis și pe târgul britanic cu magazinul nostrum unitrailer.co.uk 

10.2017

 Am realizat 10.000 de comenzi 

12.2017

Am început distribuirea culelelor de transport marcate UNITRAILER 

04.2018

 Ne am înbogățit oferta cu un produs mai mult – cu cricul cu cremaliera 

04.2018

  Am deschis magazinele pe târgurile: francez, olandez ceh și italian 

10.2019

  Am deschis magazinul online românesc 

07.2018

Începem vânzarea pe piața românească pe unitrailer.ro

03.2019

Începem vânzarea pe piața suedeză pe unitrailer.se

05.2019

Începem vânzarea pe piața norvegiană pe unitrailer.no

06.2019

Începem vânzarea de piese agricole pe piața poloneză pe unifarmer.pl

07.2020

Începem vânzarea pe piața daneză pe unitrailer.dk

01.2021

Începem vânzarea pe piața irlandeză pe unitrailer.ie

04.2021

Începem vânzarea pe piața austriacă pe unitrailer.at

05.2021

Începem vânzarea pe piața ucraineană pe unitrailer.com.ua

12.2021

Schimbăm sediul companiei și ne mutăm la ul. Budowlana 30 din Lublin

01.2022

Lansăm vânzări pe piața elvețiană în magazinul unitrailer.ch

02.2022

Lansăm vânzări pe piața portugheză în magazinul unitrailer.pt

06.2022

Lansăm vânzări pe piața slovacă în magazinul unitrailer.sk

Recomandate

pixel