Conector Dromet pentru clemă M8 (1 1/2")

Conector Dromet pentru clemă M8 (1 1/2")

 • Conectorul de clemă de la Dromet servește ca clemă pentru a ține elementele plasate în clemă. Conectorul este proiectat pentru o clemă M8 (1 1/2").
Producător: DROMET
Număr de catalog al producătorului: ŁC.8.49 (1 1/2")
7,99 RON
6,71 RON Prețul net
799 pct.
7.99 pct.

Conector Dromet pentru clemă M8 (1 1/2")

7,99 RON
6,71 RON Prețul net
  799 pct
  7.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Conector Dromet pentru clemă M8 (1 1/2")

  Conectorul de clemă, fabricat de Dromet, este un element de asamblare utilizat pentru a ține și stabiliza diferite componente structurale. Cunoscut și ca placă sau bară de clemă, acest conector funcționează cu o clemă care prinde și stabilizează componente precum țevi, fire, cabluri și alte structuri.

  Conectorul permite o prindere puternică și de durată a elementelor plasate în clemă, asigurând stabilitatea și siguranța acestora. Sprijină funcția clemei, îmbunătățind prinderea și stabilizarea componentelor asamblate.

  Fabricate din materiale durabile, clemele și conectorii Dromet asigură conexiuni fiabile, iar versatilitatea lor le face aplicabile în multe industrii, inclusiv în construcții, industrie și auto. Datorită designului și rezistenței la coroziune, acestea sunt ideale pentru aplicații care necesită prindere durabile și stabile.

  Conector / bară transversală destinat ustensilelor de dimensiunea M8 (1 1/2")

  Specificație:

  • Distanța dintre osii: fi 8,4 x 57
  • Se potrivește cu ustensile de dimensiune M8 (1 1/2")
  Producător
  DROMET
  Codul produsului
  UT006151
  Număr de catalog al producătorului
  ŁC.8.49 (1 1/2")
  pixel