Capac bilă pentru cârligul de tractare AL-KO albastră

Capac bilă pentru cârligul de tractare AL-KO albastră

 • Capac de cauciuc albastru pentru bile de remorcare, realizat dintr-un amestec de cauciuc moale. Conceput pentru cârlige cu o bilă cu diametrul de 50 mm, protejează împotriva coroziunii, a deteriorării mecanice și a contaminării îmbrăcămintei și a pielii l
Producător: AL-KO
Număr de catalog al producătorului: 1337726
23,99 RON
20,16 RON Prețul net
2399 pct.
23.99 pct.

Capac bilă pentru cârligul de tractare AL-KO albastră

23,99 RON
20,16 RON Prețul net
  2399 pct
  23.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Capac pentru bile de remorcare AL-KO albastru din cauciuc

  Capac de cauciuc al barei de tractare de la AL-KO realizat dintr-un amestec de cauciuc moale. Husa este rezistentă la condiții meteorologice nefavorabile și va proteja bila cârlig împotriva coroziunii.

  Capacul este adaptat la barele de remorcare cu o bilă cu diametrul de 50 mm, ceea ce o face o soluție universală pentru majoritatea barelor de remorcare standard și este disponibilă într-o culoare albastră similară cu RAL 5002.

  Acest produs oferă protecție eficientă împotriva deteriorării mecanice și împotriva contaminării îmbrăcămintei și a pielii atunci când intră în contact cu cârligul.

  Producător
  AL-KO
  Codul produsului
  UT005957
  Număr de catalog al producătorului
  1337726
  pixel