Mâner AL-KO pentru roata de sprijin diametru 60 mm

Mâner AL-KO pentru roata de sprijin diametru 60 mm

 • Mâner cu diametrul de 60 mm de la AL-KO pentru manevrarea roții de sprijin. Fabricat din plastic durabil, este rezistent la deteriorare și la condițiile meteorologice
Producător: AL-KO
Număr de catalog al producătorului: 1931979
Diametru: 60 mm
82,99 RON
69,74 RON Prețul net
8299 pct.
82.99 pct.

Mâner AL-KO pentru roata de sprijin diametru 60 mm

82,99 RON
69,74 RON Prețul net
  8299 pct
  82.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Mâner pentru manevrarea roții suport AL-KO cu diametrul de 60 mm

  Mânerul negru de manevră al roții de sprijin AL-KO este un plus practic care facilitează utilizarea roții de susținere a remorcii. Acest produs are un diametru de 60 mm, este fabricat din plastic durabil, rezistent la deteriorări și condițiile meteorologice, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung.

  Manerul usureaza conducerea si manevrarea remorcii, este montata direct pe tubul exterior al rotii de sustinere, ceea ce asigura stabilitate si siguranta in timpul utilizarii. La instalarea mânerului, este important ca înălțimea acestuia să fie selectată corespunzător, astfel încât roata de sprijin să fie protejată împotriva alunecării accidentale.

  Mânerul de manevră AL-KO vă permite să controlați cu ușurință remorca, facilitând poziționarea acesteia în locurile necesare. Acest lucru este util în special în situațiile în care poziționarea precisă a remorcii este crucială, cum ar fi atunci când campați sau când parcați în spații înguste. Datorită construcției sale solide și instalării ușoare, mânerul de manevră AL-KO este un ajutor de neprețuit în utilizarea de zi cu zi a remorcilor.

  Producător
  AL-KO
  Codul produsului
  UT005940
  Număr de catalog al producătorului
  1931979
  Diametru
  60 mm
  pixel