Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")
Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")
Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")
Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")

Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")

 • Clema de tip C cu un strat de 8µm este o clemă solidă din oțel de înaltă calitate clasa 5.8. Dimensiuni: M8, fi. 7.1, distanță de montare 43 mm, distanță între axe 51 mm, înălțime totală 81 mm, lungime filet 41 mm.
Producător: UNITRAILER
Mărime: M8
Material: oțel kl.5.8
Protecție împotriva coroziunii: zinc min 8µm
4,09 RON
3,44 RON Prețul net
409 pct.
4.09 pct.

Clemă pătrată DROMET tip C M8 43/81 (1 1/4")

4,09 RON
3,44 RON Prețul net
  409 pct
  4.09 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Cleme galvanizate - soluția perfectă pentru proiectele dumneavoastră de construcții

  Fabricate din oțel de clasa 5.8, clemele noastre galvanizate au o acoperire cu o grosime minimă de 8µm , ceea ce le face extrem de durabile și rezistente la condițiile meteorologice. Datorită formei lor pătrate de tip C, acestea asigură stabilitatea și conectarea precisă a elementelor .

  Diametrul filetului M8 face clemele versatile și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații. Diametrul părții netede a tijei este de 7,1 mm , ceea ce garantează o potrivire perfectă la găuri. O distanță de instalare de 43 mm și o distanță între axe de 51 mm asigură o instalare ușoară și conectarea sigură a elementelor structurale.

  Clemele cu o înălțime totală de 81 mm și o lungime a filetului de 41 mm sunt nu doar funcționale, ci și estetice. Raza lor de îndoire R4 le face ușor de aranjat în configurația corespunzătoare.

  Clemele noastre galvanizate - soluții de construcție solide și fiabile

  Clemele noastre galvanizate sunt o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută soluții de construcție solide și fiabile. Datorită unei acoperiri galvanizate cu o grosime minimă de 8µm , acestea sunt protejate împotriva coroziunii, ceea ce garantează o durată lungă de viață și o durabilitate excepțională. Fabricate din oțel de clasa 5.8 , au o rezistență adecvată la sarcină, ceea ce le face de neînlocuit în diverse aplicații de construcție.

  Forma lor pătrată în C asigură stabilitate și potrivire precisă în găuri.

  Dimensiunile perfecte ale clemelor noastre galvanizate

  Clemele noastre galvanizate au dimensiunile perfecte pentru a satisface așteptările dumneavoastră. Diametrul filetului M8 le face compatibile cu o gamă largă de elemente structurale. Diametrul părții netede a tijei este de 7,1 mm, ceea ce garantează o potrivire perfectă, care se traduce prin conexiuni sigure și sigure. O distanță de instalare de 43 mm și o distanță între axe de 51 mm facilitează asamblarea și o așezare precisă.

  Datorită înălțimii totale de 81 mm și lungimii filetului de 41 mm , clemele noastre sunt nu numai funcționale, ci și estetice. Raza de îndoire R4 permite o instalare ușoară în configurația corespunzătoare, ceea ce accelerează procesul de asamblare.

  O soluție unică - clemele noastre galvanizate

  În concluzie, clemele noastre galvanizate sunt o soluție unică care vă va satisface așteptările în ceea ce privește rezistența, funcționalitatea și durabilitatea . Datorită manoperei precise și tratamentului atent al suprafeței, acestea sunt de neînlocuit în diverse proiecte de construcție. Indiferent de aplicație, clemele noastre vor oferi nu numai conexiuni fiabile, ci și un aspect estetic. Alegând clemele noastre galvanizate, investiți în calitate și profesionalism , care se traduc în succesul proiectului dumneavoastră.

  Caracteristicile clapelor:

  • Acoperire zincată: zincat min. 8 µm
  • Tip: C (pătrat)
  • Material: otel clasa 5.8

  dimensiuni:

  • Diametru filet (M): M8
  • Diametrul părții netede a tijei (ØD): fi.7.1
  • Distanța de montaj (A): 43 mm
  • Distanța între axe (B): 51 mm
  • Inaltime totala (H): 81 mm
  • Lungime filet (L1): 41 mm
  • Raza de îndoire (R): R4
  Cleme galvanizateDimensiunile clemelor
  Producător
  UNITRAILER
  Codul produsului
  UT005479
  Mărime
  M8
  Material
  oțel kl.5.8
  Protecție împotriva coroziunii
  zinc min 8µm
  Înălțime totală
  81 mm
  Lungimea filetului
  41 mm
  Grosime
  51 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  43 mm
  Diametrul părții netede a tijei
  fi.7,1 mm
  Promień gięcia
  R4
  Diametrul filetului
  M8
  Inch
  1 1/4"
  Greutate
  64 g
  pixel