Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")
Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")
Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")
Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")

Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")

 • U-bolt - un element durabil, galvanizat, realizat din oțel de clasa 5.8. Forma pătrată stabilă și dimensiunile precise asigură o instalare ușoară și o utilizare pe termen lung. Alegeți o clemă care vă va asigura calitate înaltă, durabilitate și confort de
Producător: UNITRAILER
Mărime: M6
Material: oțel kl.5.8
Protecție împotriva coroziunii: zinc min 8µm
2,89 RON
2,43 RON Prețul net
289 pct.
2.89 pct.

Clemă pătrată DROMET tip C M6 49x90 (1 1/2")

2,89 RON
2,43 RON Prețul net
  289 pct
  2.89 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Clemă tip C M6 x 49 x 90 (1 1/2")

  Vă invităm să vă familiarizați cu produsul nostru - o clemă care vă va satisface așteptările și nevoile. Clema noastră se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și durabilitate, datorită utilizării materialului - oțel din clasa 5.8 . În plus, un strat galvanizat cu o grosime minimă de 8µm oferă protecție împotriva coroziunii, ceea ce se traduce printr-o utilizare pe termen lung.

  Clemele noastre sunt de tip C, adică au formă pătrată. Acest lucru le face stabile și ușor de instalat. Dimensiunile acestora sunt: ​​diametrul filetului M6 , diametrul părții netede a tijei ØD fi.5.2 , distanța de instalare A de 49 mm , distanța dintre axele B de 55 mm , înălțimea totală H de 90 mm , lungimea filetului L1 de 46 mm și raza de îndoire R egală cu 3 .

  Datorită produsului nostru, veți putea să vă folosiți pe deplin capacitățile și să vă atingeți obiectivele. Asiguram calitate inalta, durabilitate si confort de utilizare. Alege cibantul nostru și vezi singur!

  Caracteristicile clapetelor:

  • Acoperire zincată: zincat min. 8 µm
  • Tip: C (pătrat)
  • Material: otel clasa 5.8

  dimensiuni:

  • Diametru filet (M): M6
  • Diametrul părții netede a tijei (ØD): fi.5.2
  • Distanța de montaj (A): 49 mm
  • Distanța între axe (B): 55 mm
  • Inaltime totala (H): 90 mm
  • Lungime filet (L1): 46 mm
  • Fotografie 1

   Cleme pentru remorci auto - fiabilitate și durabilitate pentru călătorii în siguranță

   Pe lângă clema noastră, oferim și o serie de alte produse care pot fi utile în atașarea și asamblarea unei remorci. Iată câteva dintre ele:

   1. Suporturi pentru remorcă: Suporturile noastre pentru remorcă sunt realizate solid și asigură o fixare stabilă a remorcii la mașină. Disponibil într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi diferitelor tipuri de remorci și vehicule.
   2. Balamale pentru remorcă: balamalele noastre pentru remorcă sunt fiabile și durabile. Acestea permit deschiderea și închiderea lină a remorcii și asigură o conexiune solidă. Disponibil în diverse modele și materiale pentru a satisface diferite cerințe.
   3. Suporturi pentru remorcă: Suporturile noastre pentru remorcă sunt proiectate pentru a se asigura că remorca dumneavoastră este atașată în siguranță și convenabil la vehiculul dumneavoastră. Fabricate din materiale de înaltă calitate, sunt rezistente la coroziune și asigură o montare durabilă.
   4. Accesorii de montare a remorcii: De asemenea, oferim diverse accesorii de montare care facilitează instalarea și utilizarea remorcii. Acestea pot fi, de exemplu, cleme, piulițe, șuruburi sau elemente de siguranță. Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi cu specificațiile remorcii dumneavoastră.

   Mânerele noastre, balamalele, suporturile pentru remorcă și accesoriile de montare sunt proiectate pentru o manoperă de înaltă calitate, durabilitate și ușurință de instalare. Datorită lor, veți avea tot ce aveți nevoie pentru utilizarea sigură și confortabilă a remorcii.

  Producător
  UNITRAILER
  Codul produsului
  UT005475
  Mărime
  M6
  Material
  oțel kl.5.8
  Protecție împotriva coroziunii
  zinc min 8µm
  Înălțime totală
  90 mm
  Lungimea filetului
  46 mm
  Grosime
  55 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  49 mm
  Diametrul părții netede a tijei
  fi.5,2 mm
  Promień gięcia
  R3
  Diametrul filetului
  M6
  Inch
  1 1/2"
  Greutate
  39 g
  pixel