Set de lumini: lămpi spate + lămpi de degajare Aspöck + cablaj Mantes 4,5 m cu 7 pini + conectori rapidi
Conector rapid pentru lumini, clip dublu clic 12V
Cablaj pentru remorci de 4,5 m - priză 7-PIN conecotri baionetă 5-PIN MANTES
 Lampă gabarit pentru remorci auto - Aspöck Flexipoint alb 0,5m/12V
Lampă spate stânga Multipoint IV Aspöck
Lampă spate dreapta Multipoint IV pentru remorci auto Aspöck

Set de lumini: lămpi spate + lămpi de degajare Aspöck + cablaj Mantes 4,5 m cu 7 pini + conectori rapidi

 • Un set complet de iluminat pentru remorci, inclusiv lămpi din spate Aspöck Multipoint IV, lumini de degajare Aspöck Flexipoint, un fascicul lung de 4,5 m, o mufă cu 7 pini, un conector baionetă cu 5 pini și conectori rapidi.
Producător: UNITRAILER
250,99 RON
210,92 RON Prețul net
Economisești 8.24% (22.54RON), cumpărare în seturi.
27353 pct.
273.53 pct.

Set de lumini: lămpi spate + lămpi de degajare Aspöck + cablaj Mantes 4,5 m cu 7 pini + conectori rapidi

250,99 RON
210,92 RON Prețul net
  27353 pct
  273.53 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Inclus

  Set de lumini cu instalatie electrica pentru o remorca cu 7 PIN

  Un kit complet de iluminare a remorcii include tot ceea ce este necesar pentru a asigura o iluminare adecvată. Este compatibil cu majoritatea tipurilor de remorci de la producători recunoscuți. Setul include lămpi spate și de degajare integrate care asigură o vizibilitate clară în condiții de drum în schimbare. Componentele setului sunt rezistente la ploaie, zăpadă, temperaturi extreme și alte condiții meteorologice, făcându-le ideale pentru utilizare în vehiculele depozitate în aer liber. Setul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitate și fiabilitate ridicate atât a lămpilor, cât și a cablajului electric.

  Elemente de set:

  • 1x lampă spate ASPOCK Multipoint IV 6 funcții rămase
  • 1x lampă spate ASPOCK Multipoint IV 6 funcții, dreapta
  • 2x lampă de marcare ASPOCK Flexipoint albă cu reflector și cablu de 0,5 m
  • 1x mufa cu 7 pini - rezistenta la stropire, rezistenta la intemperii si deteriorări mecanice
  • 1x pachet Mantes, 4,5 m lungime
  • 2x conector baionetă 5 PIN
  • 2x conectori rapidi pentru lămpile de delimitare permit conectarea modulară a lămpilor de delimitare la fascicul cu un singur clic

  Lămpi combinate spate ASPOCK Multipoint IV, 6 funcții stânga + dreapta

  Lămpile combinate de la ASPOCK oferă funcții complete de iluminare spate. Sunt proiectate pentru instalare pe partea dreaptă și stângă, au aprobare europeană și etanșeitate IP64.

  Lampă multipunct IV, stânga, cu soclu cu baionetă cu 5 pini. Echipat cu lumină de poziție, semnal de întoarcere, lumină de placă laterală, lumină de frână, lumină de ceață și triunghi reflectorizant.

  Lampă multipunct IV, dreapta, cu soclu cu baionetă cu 5 pini. Echipat cu lumină de poziție, indicator, lumină de înmatriculare, lumină de frână, lumină de marșarier și triunghi reflectorizant.

  Lămpi de marcare Aspöck Flexipoint

  Aceste lămpi funcționează ca un reflector frontal alb, sunt ideale pentru, printre altele, pentru remorci auto. Lampa are un cablu de 0,5 metri și un bec cu o singură funcție.

  Instalatie electrica pentru remorca

  Cablul electric Mantes, lung de 4,5 metri, este echipat cu un conector Bayonetă cu 5 pini. Cablul principal cu o secțiune transversală de conductori de 0,5 mm² asigură o conductivitate ridicată. Setul include, de asemenea, o mufă cu 7 pini care este rezistentă la condițiile meteorologice și deteriorări mecanice. Utilizarea de fire de înaltă calitate și prize rezistente la stropire garantează conexiuni durabile și sigure, ceea ce crește fiabilitatea întregului sistem electric.

  Producător
  UNITRAILER
  Codul produsului
  UT005010
  pixel