Incursiune la Moto 1, 2, 3
Incursiune la Moto 1, 2, 3
Incursiune la Moto 1, 2, 3
Incursiune la Moto 1, 2, 3

Incursiune la Moto 1, 2, 3

 • Aleea pentru motociclete permite introducerea eficientă și sigură a unei motociclete pe o remorcă. Facilitează transportul eficient al unui vehicul cu două roți. Rampa se potrivește cu remorci de motociclete Moto 1, Moto 2 și Moto 3.
Producător: Temared
224,49 RON
188,65 RON Prețul net
22449 pct.

Incursiune la Moto 1, 2, 3

224,49 RON
188,65 RON Prețul net
  22449 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Rampa către moto 1, 2, 3 - Soluția perfectă pentru pasionații de automobile!

  Rampa pentru moto 1, 2 și 3 din oferta noastră a fost concepută ținând cont de pasionații de automobilism. Datorită acesteia, îți poți aduce motocicleta la remorcă într-un mod sigur și convenabil. Fie că sunteți pasionat de bicicletele sport sau de biciclete de turism , această rampă de încărcare va fi un instrument practic pentru dvs.

  Lățimea rampei pentru motociclete este de 225 mm și garantează un suport stabil pentru motocicleta dumneavoastră, eliminând riscul de mișcare în timpul încărcării. Lungimea rampei de 1550 mm oferă suficient spațiu pentru intrarea și ieșirea ușoară din remorcă. Datorită capacității maxime de încărcare de 300 kg, vei putea transporta fără nicio grijă motociclete și mai grele.

  Nu pierde timpul cu moduri complicate și incomode de a-ți transporta motocicleta. Rampa se potrivește cu remorci de motociclete Moto 1, Moto 2 și Moto 3 . Datorită rampei pentru motociclete, veți evita efortul și stresul inutil asociat cu ridicarea și manevrarea unui vehicul cu două roți. Puteți conduce în siguranță pe remorcă, puteți parca motocicleta în loc și vă puteți bucura de un transport fără probleme.

  Producător
  Temared
  Codul produsului
  UT004309
  pixel