Conector zimțat Dromet pentru clemă M10x53

Conector zimțat Dromet pentru clemă M10x53

 • Conector striat pentru clemă M10x53, producător Dromet. Conectorul este realizat din oțel galvanizat și servește drept clemă pentru a ține elementele plasate în clemă.
Producător: DROMET
Număr de catalog al producătorului: ŁCZ10.53
3,99 RON
3,35 RON Prețul net
399 pct.
3.99 pct.

Conector zimțat Dromet pentru clemă M10x53

3,99 RON
3,35 RON Prețul net
  399 pct
  3.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Conector Dromet pentru clemă M10x53

  Conectorul zimțat pentru o clemă, fabricat de Dromet, este special conceput pentru a funcționa cu cleme. Datorită designului zimțat, conectorul oferă aderență și stabilitate suplimentare, ceea ce mărește eficiența fixării. Este realizat din materiale durabile care îi asigură durabilitatea și rezistența la coroziune.

  Clemele și conectorii Dromet sunt proiectate pentru montarea, conectarea și strângerea diferitelor componente structurale, cum ar fi țevi, fire, cabluri și alte elemente. Versatilitatea lor le face aplicabile în multe industrii, inclusiv construcții, industrie și auto. Datorită construcției lor solide, asigură stabilitatea și siguranța elementelor asamblate, făcându-le soluții fiabile în aplicații solicitante.

  Conector proiectat pentru ustensile de dimensiunea M10x53

  Producător
  DROMET
  Codul produsului
  UT006161
  Număr de catalog al producătorului
  ŁCZ10.53
  pixel