Conector Dromet pentru clemă M6 (1/2")

Conector Dromet pentru clemă M6 (1/2")

 • Conectorul de clemă de la Dromet servește ca clemă pentru a ține elementele plasate în clemă. Conectorul este proiectat pentru o clemă M6 (1/2").
Producător: DROMET
Număr de catalog al producătorului: ŁC.6.23 (1/2")
5,99 RON
5,03 RON Prețul net
599 pct.
5.99 pct.

Conector Dromet pentru clemă M6 (1/2")

5,99 RON
5,03 RON Prețul net
  599 pct
  5.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Conector Dromet pentru clemă M6 (1/2")

  Conectorul de clemă, fabricat de Dromet, este un element de montare galvanizat proiectat să funcționeze cu cleme. Datorită procesului de galvanizare, conectorul este foarte rezistent la coroziune, ceea ce îi asigură durabilitatea pe termen lung chiar și în condiții dificile de funcționare.

  Conectorul clemei este un element cheie care susține funcția clemei în sine. Clemele, cunoscute și sub numele de cleme, sunt folosite pentru a fixa, conecta și stabiliza o varietate de componente structurale, cum ar fi țevi, fire, cabluri și alte componente. Conectorul, cunoscut și sub numele de placă de clemă sau bară transversală, acționează ca o clemă care ține aceste componente în clemă, menținându-le stabile și sigure.

  Conector/bară transversală destinat ustensilelor de dimensiunea M6 (1/2")

  Specificație:

  • Distanța dintre osii: fi 6,4 x 29
  • Se potrivește cu ustensile de dimensiune M6 (1/2")
  Producător
  DROMET
  Codul produsului
  UT006143
  Număr de catalog al producătorului
  ŁC.6.23 (1/2")
  pixel