Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport
Retractor curea de transport

Retractor curea de transport

 • În doar câteva secunde, puteți rula o curea cu lățime de 20-50 mm și lungime de până la 15 m. Rapid, convenabil și fără efort. Instrumentul perfect pentru menținerea ordinii.
Producător: Speedexx
Preț pe telefon
SuperFair.Shop badge Livrăm toate pachetele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de livrare declarat.

Acest premiu înseamnă că pachetele noastre sunt expediate la timp. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul tău.

Retractor curea de transport

Preț pe telefon
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Retractor curea de transport.

  Bobina este o soluție perfectă pentru rularea benzilor de diferite lungimi, până la 15 metri, cu o lățime de la 20 mm la 50 mm. Datorită acestei versatilități, veți economisi timp și veți menține ordinea corectă.

  Retractor curea de transport
  Salveaza timp

  Viteza și confortul rulării.

  Viteza și confortul sunt aspectele cheie ale mulinetei noastre. Datorită unui mecanism simplu și eficient , veți economisi timp și efort semnificativ și, în același timp, veți menține ordinea perfectă în echipamentul dumneavoastră. Acesta este un instrument care face munca mult mai ușoară.

  Retractorul nostru cu centură oferă economii de timp de până la 6 ori comparativ cu metodele tradiționale de retractare. Datorită eficienței și vitezei sale, procesul de rulare a benzilor lungi devine extrem de eficient, ceea ce vă permite să economisiți timp prețios care poate fi alocat altor sarcini. Acest instrument este perfect pentru aplicații profesionale, permițându-vă să pregătiți rapid curele pentru sarcinile de transport ulterioare.

  Salveaza timp
  Constructie solida si usoara

  Construcție ușoară și solidă.

  Mulineta noastră nu numai că funcționează eficient, dar este și excepțional de ușoară și durabilă. Cadrul său metalic asigură soliditate și durabilitate, în timp ce mânerul din spumă moale și confortabilă face ca utilizarea acestuia să fie confortabilă și ergonomică. Acesta este un instrument care este pregătit pentru muncă grea.

  Producător
  Speedexx
  Codul produsului
  UT005712
  Model
  Zawijarka pasów transportowych
  Lungime bandă
  do 15 m
  Grosime
  20 - 50 mm
  pixel