Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED
Lampa spate FT-213 LED

Lampa spate FT-213 LED

 • Lampa spate LED, 3 functionale (pozitie, STOP, indicator), 12/24 V, rotund, universal, cablu 1 m.
Producător: FRISTOM
188,99 RON
158,82 RON Prețul net
18899 pct.
188.99 pct.

Lampa spate FT-213 LED

188,99 RON
158,82 RON Prețul net
  18899 pct
  188.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Lampa LED spate FT-213 LED DI - Stil clasic si de inalta calitate

  Vă invităm să vă familiarizați cu lampa spate FT-213 LED DI - o soluție modernă și elegantă de înaltă calitate . Această lampă LED universală , rotundă, oferă trei funcții: lumină de poziție , STOP și indicator de direcție . Funcționează atât pe sisteme de 12 V , cât și pe 24 V , ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o varietate de vehicule.

  FT-213 LED DI este o serie de lămpi spate care combină un design clasic cu un stil modern. Forma lor subțire a fost subliniată datorită construcției SLIM și realizată din materiale de cea mai înaltă calitate. Lămpile cu o adâncime de numai 35 mm sunt un adevărat răsfăț pentru esteți.

  Cu toate acestea, designul nu este singurul avantaj al acestor lămpi. Carcasa lor din material PC durabil le face rezistente la șocuri și deteriorări mecanice. În plus, FT-213 LED DI sunt echipate cu o lumină inovatoare de poziție cu cristale care imită microcristale . Această soluție unică oferă iluzia luminii vii la diferite unghiuri ale razelor solare.

  Omologare europeană și protecție împotriva polarității inverse

  Un avantaj suplimentar al lămpilor LED FT-213 DI este aprobarea lor europeană E9 și certificatul de compatibilitate electromagnetică - EMC . Aceasta înseamnă că îndeplinesc toate standardele și cerințele europene pentru iluminatul vehiculelor.

  De asemenea, merită remarcată protecția încorporată împotriva polarității inverse . Acest lucru va asigura că lămpile vor funcționa corect, indiferent de modul în care sunt conectate. Este o solutie practica care asigura certitudine si siguranta in timpul utilizarii.

  Lampa FT-213 LED DI combină stilul, calitatea și inovația

  Lampa din spate FT-213 LED DI nu este doar un accent ușor pentru vehiculul dvs., ci și un sinonim de clasă , stil și calitate înaltă . Designul său elegant , profilul redus și cele trei funcții de lumină îl fac o potrivire perfectă pentru diferite tipuri de vehicule.

  În plus, datorită aprobării europene E9 , certificării EMC și protecției împotriva polarității inverse , puteți fi sigur că FT-213 LED DI îndeplinește cele mai înalte standarde și norme. Indiferent de condițiile de drum, această lampă va fi cu siguranță un element eficient și de încredere al iluminatului din spate al vehiculului dumneavoastră.

  Producător
  FRISTOM
  Codul produsului
  UT005547
  pixel