Lampa spate FT-130 LED
Lampa spate FT-130 LED
Lampa spate FT-130 LED
Lampa spate FT-130 LED
Lampa spate FT-130 LED
Lampa spate FT-130 LED

Lampa spate FT-130 LED

 • Lampa spate LED cu 6 functii cu lumina de pozitionare, proiector de ceata, marsarier, lumina STOP, indicator luminos, lampa de inmatriculare si reflector, cablu de 1 m.
Producător: FRISTOM
236,29 RON
198,56 RON Prețul net
23629 pct.
236.29 pct.

Lampa spate FT-130 LED

236,29 RON
198,56 RON Prețul net
  23629 pct
  236.29 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Lampă spate FT-130 LED - Lumină de poziție NEON transparentă și design funcțional

  Lampa spate combinată FT-130 LED este unul dintre cele mai populare produse disponibile în oferta noastră. Caracteristicile sale unice îl fac soluția perfectă pentru cei care caută lumini spate de înaltă calitate pentru vehiculul lor. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui produs este lumina de poziție NEON , care oferă o culoare excepțional de clară și uniformă a luminii. Datorită acestui fapt, șoferii se pot bucura nu numai de o vizibilitate excelentă pe șosea, ci și de aspectul estetic și elegant al vehiculului lor.

  Asamblare și durabilitate - Funcționalitate pe fiecare drum

  Lampa din spate FT-130 LED a fost proiectata pentru a asigura functionalitate si durabilitate maxima. Construcția sa solidă, realizată dintr-un material rezistent la șocuri și deteriorări mecanice - o husă pentru PC , garantează fiabilitatea în condiții dificile de drum. În plus, ușurința de asamblare face instalarea lămpii rapidă și ușoară. Indiferent dacă utilizați o remorcă, autobuz, camion, dubă sau mașină agricolă, lampa LED FT-130 vă va satisface cu siguranță așteptările. În plus, produsul are toate aprobările necesare, inclusiv compatibilitatea europeană E9 și EMC , ceea ce permite o utilizare sigură și legală pe drumuri.

  Tensiune de alimentare universală - Multifuncționalitate pe orice vehicul

  Lampa din spate FT-130 LED nu este doar o alegere excelentă datorită designului și caracteristicilor sale funcționale, ci și datorită tensiunii de alimentare universale. Datorită capacității de a lucra atât cu 12V , cât și 24V , este compatibil cu diferite tipuri de vehicule. Indiferent dacă sunteți proprietarul unei remorci, autobuz, camion, camionete sau utilaje agricole, lampa LED FT-130 este soluția perfectă pentru dvs. Echipată cu 6 funcții , inclusiv far de ceață, lumină de frână, lumină de semnalizare, lumină de înmatriculare și reflector , această lampă va satisface toate nevoile dumneavoastră de călătorie.
  Producător
  FRISTOM
  Codul produsului
  UT005534
  pixel