Kit: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide
Conector rapid pentru lumini, clip dublu clic 12V
Cablaj instalacție electrică pentru remorci și platforme auto de 7 metri - cu 5 Pini la stopuri, iar 13 la mufă.
Lampă spate dreapta Multipoint II Aspöck pentru remorci auto
Lampă spate stânga Multipoint II Aspöck pentru remorci auto
Lampă de delimitare dreapta pentru remorci Aspöck Superpoint II DC 1M
Lampă de delimitare stânga pentru remorci Aspöck Superpoint II DC 0,9M

Kit: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide

 • Instalație electrică completă pentru remorci ușoare și grele - set: lămpi spate Aspöck Multipoint II, marcator de contur lung Superpoint II cu cablaj de 7 m, mufă cu 13 pini și cuple rapide. Pachetul este gata de asamblare fără unelte speciale.
Producător: Mantes
Model: Multipoint II, Superpoint II
Număr de catalog al producătorului: 24-7210-007, 24-7000-007, 31-3809-017, 31-3809-007
Izvor lumină: bec
Voltaj [V]: 12
410,99 RON
345,37 RON Prețul net
Economisești 7.73% (34.44RON), cumpărare în seturi.
51301 pct.
513.01 pct.

Kit: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide

410,99 RON
345,37 RON Prețul net
  51301 pct
  513.01 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Instalatie electrica pentru o remorca cu 13 pini - lungime 7 m - set

  Oferim un kit de cablaj complet complet, gata de instalat , pentru remorci ușoare și grele, inclusiv lămpi combinate din spate Aspöck Multipoint II, lumini de marcare cu contur lung și lumini de degajare Superpoint II.

  instalatie electrica pentru o remorca 7m 13 pini cablaj Mantes

  Instalatie electrica Mantes - compozitie si date tehnice

  • Pachet Mantes , 7 m lungime, conector baionetă cu 5 pini - secțiune transversală a miezului cablului principal - 0,5 mm2
  • Rezistent la stropire, rezistent la intemperii si deteriorări mecanice, mufa cu 8 pini
  • Lămpi spate multifuncționale Aspöck Multipoint II - funcții: lumină de poziție, lumină de frână, lumină de ceață, triunghi reflectorizant, indicator de direcție, lumină plăcuță de înmatriculare, lumină marșarier
  • Lumini de delimitare Aspöck Superpoint II Long - 3 funcții: poziție față (lumină albă), poziție spate (lumină roșie), contur (lumină galbenă)
  • Conectori - cuplurile rapide pentru lămpile de delimitare permit conectarea modulară a lămpilor de delimitare la fascicul cu un singur clic!

  Grupul companiei poloneze Mantes - calitate dovedită

  Alegând pachetele de producție Mantes, puteți fi sigur că cumpărați un produs 100% polonez, căruia producătorul îi acordă cea mai mare importanță. Înainte de a părăsi fabrica, fiecare pachet este verificat pentru eficiența electrică și durabilitatea fizică a conexiunilor.

  Instalația electrică Mantes constă din cabluri de înaltă calitate, mufe rezistente la stropire, piese rafinate și, în special, un design atent asamblat cu pasiune.

  Cum să alegi instalația electrică pentru remorcă?

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei instalații pentru remorci ușoare sau remorcări, vă vom ajuta să alegeți hamul potrivit pentru remorca dumneavoastră.

  Pentru a alege lungimea corectă de instalare, măsurați lungimea remorcii de la o margine la alta împreună cu lungimea completă a barei de tracțiune. La această dimensiune ar trebui adăugată aproximativ 50 - 60 cm de joc pentru a evita deteriorarea cauzată de stresul de serviciu. Gata!

  Instalatia electrica Mantes - un produs solid si o alegere sigura special pentru tine!

  Setul de cablaj electric cu iluminare este un pachet gata „plug and play” conceput pentru toți utilizatorii de remorcă. Asamblarea rapida si usoara a hamului care nu necesita unelte speciale este un mare avantaj al produsului Mantes.

  Producător
  Mantes
  Codul produsului
  UT004971
  Model
  Multipoint II
  ,
  Superpoint II
  Număr de catalog al producătorului
  24-7210-007
  ,
  24-7000-007
  ,
  31-3809-017
  ,
  31-3809-007
  Funcții
  stop
  ,
  lumină de poziție
  ,
  semnal de întoarcere
  ,
  iluminare plăcuță
  ,
  reflectorizant
  ,
  luci d'ingombro
  ,
  lumini de ceață
  Izvor lumină
  bec
  Lămpi agabaritice
  da
  Lungimea cablajului prinicpal
  7000
  Mufă
  13 PIN
  Voltaj [V]
  12
  pixel