Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Cum se transportă o mașină de spălat? Transportul unei mașini de spălat pe remorcă

2024-03-11
Cum se transportă o mașină de spălat? Transportul unei mașini de spălat pe remorcă

Cum se transportă o mașină de spălat? Transportul unei mașini de spălat pe remorcă

Datorită dimensiunilor mari și greutății mari, aparatele electrocasnice pot cauza o serie de probleme în timpul transportului. Un dispozitiv care necesită îngrijire specială atunci când se mută este o mașină de spălat. De ce este atât de important să fiți atenți atunci când transportați o mașină de spălat? Cum să pregătiți și să asigurați corect echipamentul în timpul unei mutări?

Cum se pregătește mașina de spălat pentru transport?

Dacă intenționați să transportați o mașină de spălat care este în uz curent, trebuie să o asigurați corespunzător pentru transport. Mai întâi deconectați mașina de spălat, apoi deșurubați furtunurile și scurgeți apa conținută în ele. Uscați sertarul pentru detergent și interiorul mașinii de spălat. Apoi verificați dacă tamburul mașinii de spălat este gol și fixați-l cu șuruburi speciale. Închideți ușa și lipiți-o cu bandă adezivă puternică pentru siguranță. Lipiți polistiren în colțurile mașinii de spălat sau acoperiți-le cu carton și înfășurați bine întregul dispozitiv cu folie.

În ce poziție trebuie să carac și transport mașina de spălat?

Pentru a evita deteriorarea mașinii de spălat în timpul transportului, cel mai bine este să o transportați vertical. În cazul mașinilor de spălat noi care sunt securizate în fabrică, este permis și transportul pe lateral. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru mașinile de spălat care au fost deja deblocate. Nu transportăm niciodată mașina de spălat așezând-o pe peretele din spate! Din fericire, atunci când transportăm o mașină de spălat pe o remorcă de mașină, de obicei o putem aranja liber. În acest caz, de obicei nu este nevoie să transportați mașina de spălat întinsă.

Este sigur să transportați independent o mașină de spălat?

Dacă mașina de spălat este bine fixată și transportată în poziția recomandată de producător, nu există contraindicații pentru a transporta singur dispozitivul. Vă rugăm să rețineți că mașina de spălat rufe rămâne în poziție verticală în timpul transportului și nu se mișcă singură în timpul conducerii, deoarece acest lucru poate duce la diferite tipuri de daune. Cel mai simplu mod de a transporta o mașină de spălat acasă este să o transporti pe o remorcă de mașină.

Transportul mașinii de spălat pe remorcă auto

Secretul pentru a transporta în siguranță o mașină de spălat pe o remorcă de mașină este asigurarea corectă a încărcăturii. În timpul conducerii, mașina de spălat nu trebuie să se miște în lateral, înainte sau înapoi, deci trebuie imobilizată corespunzător. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să atașați corect curelele de transport de mânerele remorcii și să le strângeți. Vă rugăm să vă asigurați că curelele nu se frecă direct de marginile mașinii de spălat. O idee bună este să așezați dispozitivul pe un covor special anti-alunecare sau să îi asigurați suplimentar părțile laterale cu pene.

Repornirea mașinii de spălat

A mers! Mașina de spălat a fost deja transportată. După ce l-ai adus și așezat într-un loc nou, este necesar să nivelezi corespunzător echipamentul. Următorul pas este să eliminați toată protecția care a protejat mașina de spălat în timpul transportului și să o conectați la apă, canalizare și electricitate. Dacă mașina de spălat a fost transportată în lunile de iarnă, merită să așteptați cu răbdare până când temperatura aparatului egalizează temperatura ambiantă înainte de a-l porni. Timpul recomandat de la aducerea echipamentului până la pornirea acestuia este de opt ore.

pixel