Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Blog

Axe de direcție este cea mai populară soluție pentru remorci și remorci auto. Axe indiferent de tipul și construcția lor,constituie baza trenului de rulare al remorcii, cu toate acestea, structura osiei este cea care determină utilizarea prevăzută pentru un anumit tip de remorcă.
Citește mai mult
Bara de remorcare este o parte metalică a remorcii care îi permite să fie cuplată la un cârlig montat pe vehicul. Pentru a asigura o conexiune sigură, un așa-zis cârlig cu bilă care asigură fixarea corectă a remorcii. În cazul remorcilor pentru bagaje ușoare, avem cel mai adesea două forme diferite de bare de tracțiune:Bare de tracțiune triunghiulare în formă de V si cubare de tracțiune pătrate.Primele sunt considerate mai solide, oferă o mai mare stabilitate în timpul conducerii și, de asemenea, limitează vibrațiile remorcii.
Citește mai mult
Primul și cel mai important lucru la care trebuie să acordați atenție atunci când cumpărați cutii de scule, sunt dimensiunile sale exterioare. Dacă cutia urmează să fie montată pe șasiul unui camion, remorcă, remorcă, semiremorcă sau autobuz, dimensiunile acesteia sunt strict definite, iar o cutie prea mare poate împiedica conducerea în siguranță.
Citește mai mult
Număr de axe într-o remorcă - de ce conteaza?

Axele dintr-o remorcă sunt elemente care suportă greutatea încărcăturii și asigură stabilitatea vehiculului de transport în timpul conducerii. Numărul de osii din remorcă are un impact semnificativ asupra funcționalității acesteia. Cu cât sunt mai multe axe, cu atât greutatea brută admisă (GVW) a remorcii este mai mare. Aceasta înseamnă că remorca poate transporta o încărcătură mai mare. Aflați mai multe despre rolul osiilor într-o remorcă de mașină.

Citește mai mult
Cum se transportă o mașină de spălat? Transportul unei mașini de spălat pe remorcă

Datorită dimensiunilor mari și greutății mari, aparatele electrocasnice pot cauza o serie de probleme în timpul transportului. Un dispozitiv care necesită îngrijire specială atunci când se mută este o mașină de spălat. De ce este atât de important să fiți atenți atunci când transportați o mașină de spălat? Cum să pregătiți și să asigurați corect echipamentul în timpul unei mutări?

Citește mai mult
Pot desena o remorcă cu două asi pe o categorie B?

Vrei să cumperi sau să închiriezi remorcă cu două osii și vă întrebați dacă îl puteți remorca cu permis de conducere categoria B? Răspunsul nu este întotdeauna simplu și este: depinde! De la ce? În primul rând, GVM-ul remorcii selectate și GVW-ul întregului set de vehicule, de exemplu remorca auto împreună cu mașina dvs.

Citește mai mult
Cum să fixeți corect curea de transport? instrucțiuni pas cu pas

Cureaua de transport este un element special de prindere care joacă un rol cheie la transportul mărfurilor. Această centură este utilizată pentru a asigura încărcătura pe un camion de remorcare sau o remorcă în timpul transportului. Instalarea corectă și tensiunea curelei protejează sarcina împotriva deteriorării sau vă permite să fixați mașina pe un camion de remorcare. Pentru a-l folosi corect, urmați instrucțiunile de mai jos. De asemenea, verificați ce curele să utilizați și cum să le fixați corect.

Citește mai mult
Cum să acționeți cănd remorca începe să se întoarte?

Legănarea unei remorci este o situație care poate fi foarte periculoasă. Inerția remorcii crește riscul de derapare. Șoferul trebuie să asigure stabilitatea ansamblului de vehicule, să folosească un stabilizator de conducere și să mențină un contact optim între remorcă și suprafața drumului pe tot parcursul călătoriei. În acest text veți citi despre cum să evitați problemele cu o remorcă pe șosea și care sunt cauzele strângerii remorcii.

Citește mai mult
Cum se asigura correct încărcătura pe remorcă?
Asigurarea corectă a încărcăturii pe remorcă este datoria și responsabilitatea noastră față de ceilalți utilizatori ai drumului. Încărcarea corectă a unei remorci de mașină nu este dificilă, dar merită să cunoaștem accesoriile și instrumentele pentru asigurarea încărcăturii care ne vor ajuta în această sarcină. Verificați ce înseamnă asigurarea încărcăturii în practică, cum să securizeze în mod eficient încărcăturile cu curele de ancorare, plase de siguranță și prelate și ce forme de prindere sunt disponibile. Aflați, de asemenea, cum să distribuiți sarcina pe remorcă și care sunt pericolele unei încărcături nesigure pe remorcă?
Citește mai mult
pixel