Blog

Versatilitatea lampei spate multifuncționale combinată în remorcă

Iluminarea adecvată a vehiculelor care circulă pe drumurile publice are un impact enorm asupra siguranței. Producătorii, precum și utilizatorii, sunt obligați să își marcheze remorca în mod corespunzător, astfel încât să fie vizibilă pentru alți utilizatori ai drumului și să îndeplinească o serie de standarde și reglementări prevăzute de Parlamentul European și de Consiliu. Versatilitatea lămpii spate multifuncționale combinată într-o remorcă de mașină înseamnă că economisim timp și bani, iar remorca noastră este iluminată corespunzător și vizibilă pe șosea.

Citește mai mult
Conducerea cu remorcă mașină în oraș - reguli și tehnici

Remorca auto este o soluție pe care șoferii o aleg din ce în ce mai mult. Acest lucru se poate datora faptului că poate fi folosit mulți ani și funcționează bine în multe situații. Putem multumim ei transporta mobila, bunuri de constructii, moloz si chiar materiale in vrac. Mai ales acum, în perioada sărbătorilor, utilitatea sa poate fi și mai mare. Împachetarea unui grătar, mobilier de grădină, chiar și un ponton și accesorii de vacanță este posibilă datorită unei remorci pentru mașină! Puteți transporta totul dintr-o singură mișcare, economisind spațiu în mașină. Conectarea remorcii pare a fi relativ simplă, dar poate apărea o problemă atunci când călătorim cu ea pentru prima dată. În articolul de mai jos vei afla cum să conduci un vehicul cu o remorcă atașată, cum arată o manevră de marșarier, cum să încărcați corect o remorcă de mașină și ce să nu faceți în timp ce conduceți.

Citește mai mult
Conducerea cu remorcă mașină iarnă - sfaturi

În februarie, condițiile meteo se schimbă constant, așa că descriem cum să călătorești cu Remorca auto in conditii de iarna. Pentru șoferii care au o remorcă de mult timp, probabil că aceasta nu mai este o problemă, dar pentru șoferii care au avut recent o remorcă, iarna poate fi o provocare destul de mare. Citiți articolul nostru pentru a asigura o călătorie sigură în orice situație rutieră, chiar și în cele extreme.

Citește mai mult
De ce sare remorca?

Totul depine de suspensionie

Cele mai populare și mai puțin problematice producții remorci auto Suspensia se bazează pe o axă integrată cu brațele brațe și cu role de torsiune din cauciuc ca elemente de arc. Sună complicat, dar de fapt întregul sistem este simplu și nu necesită întreținere.

Citește mai mult
Cât poate încărcare proiectul în fără conturul remorcii?

De câte ori ați transportat o încărcătură care ieșea din...remorci? Ştii Cât de mult poate ieși încărcătura din remorcă pentru ca transportul acesteia să fie legal? Principiile transportului de mărfuri sunt descrise în Legea din 20 iunie 1997 numită Legea circulației rutiere. Acest act include, printre altele, o descriere precisă a cât de mult poate ieși încărcătura din remorcă.

Citește mai mult
La ce trebuie atenție c nd cumpară o remorcă de barcă?

Cumpărarea unei bărci cu siguranță nu este o cheltuială mică. Cu toate acestea, în multe cazuri, achiziționarea doar a unui iaht, a unei bărci cu pânze sau a unei bărci cu motor nu înseamnă încetarea cumpărăturilor. O ambarcațiune, indiferent de tipul și modelul ei, trebuie să fie transportată în siguranță din punctul A în punctul B, de exemplu până la un lac sau la mare. Mobilitatea deplină este asigurată de o singură soluție și anume achiziționarea unei remorci speciale pentru transportul bărcilor. Datorită sistemului de încălzire prin pardoseală, tu decideți singur unde să mergi în vacanță anul acesta și când barca poate ieși pe apă.

Citește mai mult
Cum functionază franele tambur?

Frâne sunt o parte esențială a mașinii.Ipotezele din spatele construcției frânelor cu disc și tambur sunt aceleași, cu toate acestea, ele diferă prin modul în care lucrează; în acest caz, o modalitate de a aplica presiune pe cadran.

Sistem de franare cu tambur este un dispozitiv mecanic format dintr-un tambur de frână și saboți cu căptușeli.

Citește mai mult
pixel