Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Blog

Protejează-ți remorca auto cu dispozitivele antifurt
Când pleci la drum cu remorca este important ca bunurile pe care le transporți să fie în siguranță. Pentru a te asigura de acest lucru, trebuie ca vehiculul tractabil să fie bine întreținut. Iar dacă vrei să te bucuri de eficiență și utilitate maximă, îți recomandăm să achiziționezi dispozitive antifurt pentru remorci auto.
Citește mai mult
Roți de sprijin pentru remorci și alte sisteme pentru siguranța încărcăturii
Pornești la drum? Atașarea la autoturism a unui remorci presupune măsuri de protecție sporite. Fie că transporți o încărcătură ușoară sau grea, siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc. La fel ca și importanța anvelopelor, ale căror presiune influențează performanțele dinamice ce țin de stabilitatea, aderența și reacția la accelerație a remorcii, roțile de sprijin sunt proiectate să susțină cea mai mare parte din greutatea încărcăturii.
Citește mai mult
Cum verifici plăcuțele de frână ale remorcii și când este recomandat să le înlocuiești
Atașarea la autoturism a unui remorci presupune măsuri de protecție sporite. Obiectul tractabil trebuie să aibă o bună funcționare, iar sistemul responsabil de frânare să aibă revizia făcută. Aproape orice eveniment rutier poate fi prevenit cu ajutorul frânelor, iar plăcuțele și discurile de frână pot face diferența dintre un accident evitat și unul cu consecințe materiale.
Citește mai mult
Cum transport în siguranță încărcătura pe o remorcă?
Pornești la drum? Fie că transporți o încărcătură ușoară sau grea pe o remorcă, siguranța este mereu pe primul loc. Înainte de plecare, trebuie să te asiguri că vehiculul tău este echipat corespunzător, dar și adaptat în funcție de sezonul în care călătorești, cu anvelopele și accesoriile potrivite. Hai să aflăm cum să transporți în siguranță încărcătura pe o remorcă, fie la drum lung sau pe distanțe scurte.
Citește mai mult
Remorcă înclinată vs remorcă cu bară de tracțiune fixă
Ești în situația de a alege o remorcă auto potrivită pentru autovehiculul tău? Mulți dintre noi am avut la un moment dat această întrebare! Ei bine, să știi că există două opțiuni principale disponibile: remorcă înclinată vs remorcă cu bară de tracțiune fixă. Ambele sunt utilizate pentru transportarea încărcăturilor, însă fiecare vine cu avantajele și dezavantajele sale.
Citește mai mult
Cât de ușor este să obțineți cartea RAR pentru remorcile achiziționate de la Unitrailer.ro!
Dacă vă place una dintre remorcile noastre, dar nu doriți să cheltuiți bani pentru închirierea unei platforme, nu trebuie să o duceți la RAR. Doar luați actele pe care le veți primi de la noi și mergeți la poliție. Aici veți primi numerele roșii pentru remorca dvs. la o mică taxă de aprox. 40 RON. Acum puteți face o programare la cel mai apropiat birou RAR de unde veți obține cartea RAR (CIV).
Citește mai mult
Anvelope pentru remorcă: cum alegi modelul potrivit?
Fiecare drum parcurs cu remorca trebuie să îți ofere siguranță. Și pentru că de cele mai multe ori condițiile de drum se modifică pe parcursul traseului, ai nevoie să știi că te poți baza complet pe integritatea ansamblului. De aceea, ai nevoie și de anvelope potrivite pentru transporturile pe care le faci.
Citește mai mult
pixel