Schimbarea pneurilor – nu numai în mașină! Anvelope remorca auto

2024-06-11
Schimbarea pneurilor – nu numai în mașină! Anvelope remorca auto

Iarna rece și aspră a trecut în urmă, așa că este timpul să ne pregătim pentru temperaturi mai ridicate, natura prind viață, primele raze de soare și vreme frumoasă. A venit primavara! Ce înseamnă acest sezon din perspectiva unui șofer activ? În primul rând, înlocuirea anvelopelor de iarnă cu cele de vară.

Cu toate acestea, să nu uităm de starea și calitatea anvelopelor dacă vehiculul nostru este echipat suplimentar cu o remorcă auto. Alegerea corectă a anvelopelor este legată nu numai de confortul condusului, ci mai ales de siguranța pe drum. Atunci când alegeți anvelope pentru o remorcă, nu merită să luați în considerare doar prețul, calitatea adecvată a anvelopelor este o investiție în siguranța noastră, precum și a celorlalți utilizatori ai drumului. Conducerea și manevrarea unei remorci de mașină necesită abilități adecvate, dar anvelopele prost selectate sau uzate pot fi dăunătoare acesteia.

DE CE TREBUIE SĂ ȚINEȚI minte C ND SELECȚI ȘI ACHIZIȚI ANVELOPE DE REMORCĂ?

La alegerea celui optim anvelope remorcă auto sunt necesare informații plasate direct pe etichetele produselor. Atunci când alegeți anvelopele potrivite, ar trebui să acordați o atenție deosebită dimensiunii anvelopelor, indicatorilor de viteză și capacității de încărcare.

Dacă janta de pe remorca mașinii dvs. este de asemenea uzată, merită să luați în considerare înlocuirea întregii roți de pe remorca mașinii dvs.

AI DEJA ROȚI SAU ANVELOPE NOI PE REMORCA MAȘINII DVS. - CE MAI ESTE IMPORTANT?

  • strângerea corectă a șuruburilor de montare - roțile insuficient strânse pot cădea în timpul mersului, dacă sunt prea strânse, nu pot fi deșurubate din nou, ceea ce poate duce la necesitatea găurii;
  • echilibrarea roților - afectează confortul de conducere, consumul de combustibil și chiar uzura anvelopelor;
  • presiunea în anvelope - anvelopele umflate incorect duc la o siguranță și la calitatea condusului reduse și, de asemenea, scurtează durata de viață a anvelopei.
pixel