Osii pentru remorci auto - tipuri si tipuri de osi

2024-04-24
Osii pentru remorci auto - tipuri si tipuri de osi

Axe de direcție este cea mai populară soluție pentru remorci și remorci auto. Axe indiferent de tipul și construcția lor,constituie baza trenului de rulare al remorcii, cu toate acestea, structura osiei este cea care determină utilizarea prevăzută pentru un anumit tip de remorcă.

Axa de direcție caracterizat printr-un design puternic, axat pe asigurarea moduluicel mai înalt nivel de amortizare a vibrațiilor și confort de conducere.

Cum funcționează o axă de direcție?

Funcționarea eficientă a axei de direcție este posibil datorită aranjamentului potrivit a rolelor de torsiune din cauciuc cu tijă și carcasă. În timpul conducerii, axa de direcție funcționează prin comprimarea și deformarea cauciucului extrem de elastic presat între carcasa din oțel a osiei și arborele intern, care este conectat direct la brațul de remorcare. Arborele și carcasa axei sunt potrivite și profilate între ele.

Sistemul de suspensie bazat pe o axă de direcție permite:prag de încărcare scăzut remorcă auto asigurând totodată plimbare confortabilă.

Axie de direcție - avantaje

Sisteme de conducere ale remorcilor auto bazate pe osii de direcție acestea dovedesc calitatea înaltă a componentelor folosite la construirea remorcilor și un design bine gândit, conceput pentru a rezista la cele mai mari dificultăți de utilizare.

Siguranta si confort la volan chiar și cu sarcina maximă admisă, amortizarea este asigurată de role de cauciuc, care, împreună cu întregul subansamblu, adică axa de direcție,nu necesita intretinere!

Confortul si siguranta mentionate sunt rezultatul munciisuspensie independentă a roților și coeficient ridicat de amortizare a vibrațiilor, care, în opțiunea extinsă - cu amortizoare suplimentare, permite o calitate superioară standard a condusului și controlul asupra remorcii tractate.

În plus, producătorii de top de osii oferă o gamă largă de piese de remorcă. Datorită adaptării la aproape orice dimensiune a remorcii, putețialegeți axa și distanța de montare a acesteia din gama largă de axe AL-KO sau KNOTT.


Protecția anti-coroziune este de bază

Axele de direcție AL-KO și KNOTT discutate în text sunt caracterizate prin:durabilitate ridicată și rezistență la coroziune.Având în vedere faptul că axul este expus în mod deosebit la rugină din cauza contactului direct cu apa și murdăria, producătorii depun toate eforturile pentru a se asigura că osiile proiectate supraviețuiesc greutăților utilizării de zi cu zi cât mai mult posibil.

Există c te semne care indică c nd trebuie înlocuiți saboții de frană:

Construcția osiilor, indiferent de producător, se bazează în general pe ipoteze similare. Detaliul constă în acoperirile folosite pentru a proteja elementele vitale ale osiilor. O caracteristică importantă a axelor AL-KO și KNOTT estedesign bine gândit folosind componente de înaltă calitate. De exemplu, osiile de la producători de top se caracterizează, printre altele, prin:profil axă din oțel galvanizat, disc de ancorare zincat adânc sau vopsit cu pulbere și braț oscilant vopsit.

Din punct de vedere mecanic, rulmentii cu bile compacti folositi suntfără întreținere pe toată perioada de utilizare garantată, adică pentru 250.000 de kilometri!

Osi de direcție - tipuri și tipuri

Selecția saboților tamburului de frână este relativ simplu. O selecție largă de înlocuiri de maxilare determină prețul lor scăzut. În plus, există mașini cu tamburi de frânăcompatibil cu modele de alte mărci, ceea ce favorizează în plus oferta ridicată și prețurile mici la pantofi și alte piese de schimb pentru frâne cu tambur.

Osii pot fi impartizate în mai multe grupe în funție de construcția sau de scopul lor.

Axe franate sunt destinate remorcilor grele, adică cu o greutate totală admisă deinterval de la 750 kg la 3500 kg. Axele frânate sunt echipate cu componente întărite și un sistem de tambur de frână cu cabluri și o bară în T. Acest lucru permite un control precis - frânarea remorcii în timpul conducerii. Baza axei de direcție frânate este o frână cu tambur. În mod standard, axele frânate sunt montate pe jante cu o distanță de montare de 5 x 112 cm. În acest caz, trenul de rulare frânat se aplică lacamioane de tractare, platforme, remorci pentru constructii grele.

Axe nefrânate nu au frână. Frânarea unei remorci de mașină se bazează exclusiv pe sistemul de frânare al vehiculului tractor. Comparativ cu modelele cu frânare,axe nefrânate sunt mai ieftine și mai simplu de construit, ehnu le diminuează durabilitatea și rezistența. Scopul lor principal esteremorci ușoare cu o greutate totală admisă care nu depășește 750 kg.

De unde cumpără piese de remorcă auto?

Dacă cauți piese de remorcă, o gamă largă de accesorii, instalații electrice, lămpi, curele de transport și osii, vă rugăm să vizitați magazinul nostru onlineunitrailer.pl. Aici veți găsi o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru remorci auto de la producători recunoscuți.

pixel