Set: lămpi spate Aspöck Multipoint IV, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 7 pini și cuplaje rapide
Conector rapid pentru lumini, clip dublu clic 12V
Instalație electriică pentru remorci auto ușoare 3015
Lampă de marcare ASPOCK Superpoint II cu trei funcții și cablu UNIVERSAL
Lampă spate stânga Multipoint IV Aspöck
Lampă spate dreapta Multipoint IV pentru remorci auto Aspöck

Set: lămpi spate Aspöck Multipoint IV, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 7 pini și cuplaje rapide

 • Instalație electrică completă pentru remorci - set: lămpi spate Aspöck Multipoint IV, marcator de contur scurt Superpoint II cu cablaj de 7 m, mufă cu 7 PIN și cuple rapide. Ham plug and play pentru asamblare fără unelte speciale.
Producător: Mantes
Model: Multipoint IV, SUPERPOINT II KRÓTKI W/R/O
Număr de catalog al producătorului: 24-8610-007, 24-8400-007, 31-3709-017
Izvor lumină: bec
Voltaj [V]: 12
350,79 RON
294,78 RON Prețul net
Economisești 6.98% (26.34RON), cumpărare în seturi.
43458 pct.
434.58 pct.

Set: lămpi spate Aspöck Multipoint IV, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 7 pini și cuplaje rapide

350,79 RON
294,78 RON Prețul net
  43458 pct
  434.58 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Inclus

  Instalatie electrica pentru remorca 7 PIN - lungime 7 m - set

  Oferim un kit de cablaj de remorcă complet complet, gata de instalat , complet cu lămpi combinate spate Aspöck Multipoint IV, marcatori de contur scurt Superpoint II și cuple cu conectare rapidă pentru lămpi de marcare.

  instalatie electrica pentru remorca Mantes 7m 7 pini

  Instalatie electrica Mantes - compozitie si date tehnice

  • Pachet Mantes , 7 m lungime, conector baionetă cu 5 pini - secțiune transversală a miezului cablului principal - 0,5 mm2
  • Rezistent la stropire, rezistent la intemperii si deteriorări mecanice, mufa cu 7 pini
  • Lămpi spate multifuncționale Aspöck Multipoint IV - funcții: lumină de poziție, lumină de frână, lumină de ceață, triunghi reflectorizant, indicator de direcție, lumină plăcuță de înmatriculare, lumină marșarier
  • Lumini de degajare Aspöck Superpoint II Short - 3 funcții: poziție față (lumină albă), poziție spate (lumină roșie), contur (lumină galbenă)
  • Conectori - conectorii rapidi pentru lămpile de degajare permit conectarea modulară a lămpilor de marcare la fascicul cu un singur clic!

  Grupul companiei poloneze Mantes - calitate dovedită

  Alegând pachetele de producție Mantes, puteți fi sigur că cumpărați un produs 100% polonez, căruia producătorul îi acordă cea mai mare importanță. Înainte de a părăsi fabrica, fiecare pachet este verificat pentru eficiența electrică și durabilitatea fizică a conexiunilor.

  Instalația electrică Mantes constă din cabluri de înaltă calitate, mufe rezistente la stropire, piese rafinate și, în special, un design atent asamblat cu pasiune.

  Cum să alegi instalația electrică pentru remorcă?

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei instalații pentru remorci ușoare sau remorcări, vă vom ajuta să alegeți hamul potrivit pentru remorca dumneavoastră.

  Pentru a alege lungimea corectă de instalare, măsurați lungimea remorcii de la o margine la alta împreună cu lungimea completă a barei de tracțiune. La această dimensiune ar trebui adăugată aproximativ 50 - 60 cm de joc pentru a evita deteriorarea cauzată de stresul de serviciu. Gata!

  Instalația electrică Mantes - un produs solid și o alegere sigură special pentru tine!

  Kitul de cablaj electric cu iluminare este un pachet gata „plug and play” conceput pentru toți utilizatorii de remorcă. Asamblarea rapida si usoara a hamului care nu necesita unelte speciale este un mare avantaj al produsului Mantes.

  Producător
  Mantes
  Codul produsului
  UT005008
  Model
  Multipoint IV
  ,
  SUPERPOINT II KRÓTKI W/R/O
  Număr de catalog al producătorului
  24-8610-007
  ,
  24-8400-007
  ,
  31-3709-017
  Funcții
  stop
  ,
  lumină de poziție
  ,
  semnal de întoarcere
  ,
  marșarier
  ,
  iluminare plăcuță
  ,
  reflectorizant
  ,
  lumini de ceață
  ,
  Lumină agabaritică
  Izvor lumină
  bec
  Lămpi agabaritice
  da
  Lungimea cablajului prinicpal
  7000
  Mufă
  7 PIN
  Voltaj [V]
  12
  pixel