Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
Set: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide
Priză pentru remorci cu 7-PIN cu carcasa din metal
Cablaj instalacție electrică pentru remorci și platforme auto de 7 metri - cu 5 Pini la stopuri, iar 13 la mufă.
Lampă spate dreapta Multipoint II Aspöck pentru remorci auto
Lampă spate stânga Multipoint II Aspöck pentru remorci auto
Lampă de marcare pentru remorcă Aspöck Superpoint II scurtă W / R / O

Set: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide

 • Instalație electrică completă pentru remorci ușoare și grele - set: lămpi spate Aspöck Multipoint II, marcator de contur scurt Superpoint II cu cablaj de 7 m, mufă cu 13 pini și cuple rapide. Ham plug and play pentru asamblare fără unelte speciale.
Producător: Mantes
Model: Multipoint II, Superpoint II
Număr de catalog al producătorului: 24-7210-007, 24-7000-007, 31-3709-017
Izvor lumină: bec
Voltaj [V]: 12
391,33 RON
328,85 RON Prețul net
Economisești 7.00% (29.46RON), cumpărare în seturi.
45705 pct.
457.05 pct.

Set: lămpi de degajare spate Aspöck Multipoint II, lămpi de degajare Superpoint II versiune scurtă cu cablaj de 7 m cu 13 pini și cuplaje rapide

391,33 RON
328,85 RON Prețul net
  45705 pct
  457.05 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Instalatie electrica pentru o remorca cu 13 pini - lungime 7m.

  Oferim un kit de cablaje complet complet, gata de instalat pentru remorci ușoare și grele, complet cu lămpi combinate din spate Aspock Multipoint II, marcatori Superpoint II cu contur scurt și cuplaje rapidă pentru lămpi de marcare.

  Instalatie electrica Mantes - compozitie si date tehnice

  • Pachet Mantes, 7 m lungime, priză cu 13 pini, conector baionetă cu 5 pini - secțiune transversală a miezului cablului principal - 0,5 mm2
  • Rezistent la stropire, rezistent la intemperii si deteriorări mecanice, mufa cu 13 pini
  • Lămpi spate multifuncționale Aspöck Multipoint II - funcții: lumină de poziție, lumină de frână, lumină de ceață, triunghi reflectorizant, indicator de direcție, lumină plăcuță de înmatriculare, lumină marșarier
  • Lumini de degajare Aspöck Superpoint II Short - 3 funcții: poziție față (lumină albă), poziție spate (lumină roșie), contur (lumină galbenă)
  • Conectori - cuplurile rapide pentru lămpile de delimitare permit conectarea modulară a lămpilor de delimitare la fascicul cu un singur clic!

  Grupul companiei poloneze Mantes - calitate dovedită

  Alegând pachetele de producție Mantes, puteți fi sigur că cumpărați un produs 100% polonez, căruia producătorul îi acordă cea mai mare importanță. Înainte de a părăsi fabrica, fiecare pachet este verificat pentru eficiența electrică și durabilitatea fizică a conexiunilor.

  Instalația electrică Mantes constă din cabluri de înaltă calitate, mufe rezistente la stropire, piese rafinate și, în special, un design atent gândit asamblat cu pasiune.

  Cum să alegi instalația electrică pentru remorcă?

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei instalații pentru remorci ușoare sau remorcări, vă vom ajuta să alegeți hamul potrivit pentru remorca dumneavoastră.

  Pentru a alege lungimea corectă de instalare, măsurați lungimea remorcii de la o margine la alta împreună cu lungimea completă a barei de tracțiune. La această dimensiune, ar trebui adăugate aproximativ 50 - 60 cm de joc pentru a evita deteriorarea cauzată de stresul de serviciu. Gata!

  Instalația electrică Mantes - un produs solid și o alegere sigură special pentru tine!

  Setul de cablaj electric cu iluminare este un pachet gata „plug and play” conceput pentru toți utilizatorii de remorcă. Asamblarea rapidă și ușoară a hamului care nu necesită unelte speciale este un mare avantaj al produsului Mantes.

  Producător
  Mantes
  Codul produsului
  UT004970
  Model
  Multipoint II
  ,
  Superpoint II
  Număr de catalog al producătorului
  24-7210-007
  ,
  24-7000-007
  ,
  31-3709-017
  Funcții
  stop
  ,
  poziție
  ,
  semnal de întoarcere
  ,
  marșarier
  ,
  iluminare plăcuță
  ,
  reflectorizant
  ,
  luce d'ingombro
  ,
  lumină ceață
  Izvor lumină
  bec
  Lampy obrysowe
  tak
  Lungimea cablajului prinicpal
  7000
  Mufă
  13 PIN
  Voltaj [V]
  12
  pixel