Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210
Farul LED FT-210

Farul LED FT-210

 • Lămpile direcționale XA1 sunt LED-uri OSRAM eficiente, asigurând o vizibilitate excelentă în condiții meteorologice dificile. Sunt impermeabile, rezistente la șocuri.
Producător: FRISTOM
123,99 RON
104,19 RON Prețul net
12399 pct.
123.99 pct.

Farul LED FT-210

123,99 RON
104,19 RON Prețul net
  12399 pct
  123.99 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Balize direcționale XA1 - siguranță pe drum

  Balize direcționale extrem de eficiente din categoria XA1, echipate cu trei LED-uri OSRAM extrem de eficiente, asigură o vizibilitate excelentă în condiții meteorologice dificile, atât ziua, cât și noaptea. Datorită utilizării unui sistem de lentile duble, lumina emisă de diode este focalizată și dirijată în direcția corectă, ceea ce garantează că semnalul luminos va fi observat chiar și în cele mai solicitante condiții.

  Eficiență luminoasă la un nivel fără precedent

  Balizele FRISTOM, cum ar fi seria FT-210, au fost proiectate în primul rând pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și, prin urmare, oferă o eficiență luminoasă fără precedent . Folosind tehnologie avansată, lampa implementează mai multe blițuri de avertizare complet omologate care pot fi schimbate ușor și plăcut. În plus, toate lămpile din seria FT-210 sunt echipate cu două grupuri de sincronizare, care asigură semnale luminoase ordonate și prietenoase emise de vehicul. În plus, sistemul de sincronizare este compatibil cu lămpile din seria FT-200, permițându-le să fie conectate între ele.

  Construcție durabilă și utilizare versatilă

  Corpul lămpii este realizat dintr-un material rezistent la impact, iar legătura cu abajurul din policarbonat (PC) creează un produs extrem de durabil și durabil , rezistent la deteriorări mecanice, vibrații și umiditate. Aceste caracteristici sunt confirmate de certificate adecvate. Fiabilitatea ridicată a lămpii, designul modern și construcția compactă fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în vehiculele moderne cu destinație specială, cum ar fi transportul de încărcături de dimensiuni mari, vehicule implicate în reparații și construcții de drumuri, asistență rutieră și camioane de gunoi.

  Date tehnice:

  • 3 LED-uri OSRAM
  • Gama de tensiune de operare: 12 - 36V DC
  • Consum de curent: 12V/24V/Valoare de vârf: 0,3A/0,15A
  • Putere nominală: Peak = 4W
  • Aprobare ECE far nr.65 (XA1)
  • Frecvența blițului: f = 2 Hz (bliț simplu, dublu, triplu)
  • Certificat de compatibilitate electromagnetică - EMC R10
  • Lampa este complet impermeabilă - IP68
  • Lampă rezistentă la șocuri și vibrații - IK
  • Temperatura optimă de funcționare a lămpii: -40 °C până la +55 °C
  • Lampa are protecție electrică împotriva polarității inverse
  • Masa - fir alb; PLUS – cablu negru; sincronizare/schimbare program – fir galben
  Producător
  FRISTOM
  Codul produsului
  UT005546
  pixel