Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Trolii cu cablu manuale

Număr de produse găsite: 14

Trolii cu cablu manuale disponibile cu cablu sau fără, produse marcate AL-KO sau KNOTT cu o tragere maximă orizontală de la 350 kg până la 1150kg. Disponibile acum cu livrare imediată.

Trolii cu cablu manuale

Trolii cu cablu din fier

Trolii cu cablu din fier sunt caracterizate de cel mai înalt nivel de rezistență. Cabluri din fier puternice împletite în set cu troliul sau disponibile și fără, constituie cea mai bună soluție pentru cele mai grele încărcari. Tocmai de aia sunt deseori folosite și în construcție sau la platforme auto pentru asigurarea mașinilor.

Vinciuri cu cablu

Vinciuri cu cablu sunt disponibile cu carcasa din plastic sau fără. Cablurile, fiind din fier, se oxidează cu ușurință de aia trebuie ca consumatorul să aibă grijă de ele sau să aleagă opțiunea echipată cu carcasa. În timpul alegerii merită ca clientul să fie atent și la niște detalii fundamentale precum și: greutate, lungimea cablului sau tragerea maximă orizontală. Vinciurile trebuie să se potrivească sarcinilor pentru care sunt alese. Dacă sarcina va fi excesivă există probabilitatea ca cablul să se rupă, de aia se merită și să aprovizionezi mai multe cabluri.

pixel