Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361
Lampa de lucru LED FT-361

Lampa de lucru LED FT-361

 • Lampa de lucru LED, flux luminos larg, putere 4100 lm, corp din aluminiu negru, cadru rosu, cablu 1,5 m.
Producător: FRISTOM
348,49 RON
292,85 RON Prețul net
34849 pct.
348.49 pct.

Lampa de lucru LED FT-361

348,49 RON
292,85 RON Prețul net
  34849 pct
  348.49 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Iluminare eficientă în condiții nefavorabile

  Lampa de lucru cu LED FT-361 este o serie nouă de lămpi universale , ideale pentru utilizare în diverse industrii, cum ar fi transportul , agricultura sau construcțiile . Dotata cu LED-uri CREE eficiente, caracterizate printr-o temperatura ridicata a culorii luminii (5700 K), aceasta lampa ofera conditii optime de iluminare in locurile in care sunt conditii dificile.

  Corpul lămpii din material de aluminiu negru asigură fiabilitate, durabilitate și parametri de luminozitate constant. În combinație cu un capac din policarbonat (PC) , lampa este rezistentă la deteriorări mecanice , șocuri și umiditate . Dimensiunea redusă a lămpii permite montarea acesteia chiar și în cele mai dificile locuri, asigurând o iluminare optimă.

  Un avantaj suplimentar al lămpii de lucru cu LED FT-361 este unghiul larg al fasciculului , care permite iluminarea intensivă a zonei de lucru cu o rază mică. Este o soluție ideală pentru iluminarea dispozitivelor din apropierea vehiculului. Dacă aveți nevoie să personalizați, puteți cumpăra un cadru înlocuibil într-o culoare aleasă sau un set de rame MIX , care conține 6 culori diferite, pentru fiecare lampă.

  Performanță și durabilitate la cel mai înalt nivel

  FT-361 LED este o lampă de lucru cu o eficiență luminoasă impresionantă de 4100 lm . Datorită parametrilor ridicati de luminozitate, această lampă este o soluție ideală pentru persoanele care lucrează în condiții dificile de iluminare. Echipate cu LED-uri CREE , aceste lămpi oferă o temperatură de culoare ridicată a luminii , ceea ce contribuie la îmbunătățirea confortului de lucru.

  Corpul din aluminiu al lămpii garantează stabilitatea parametrilor de luminozitate și durabilitatea pe termen lung a produsului. Abajurul din policarbonat (PC) îl face rezistent la deteriorări mecanice , șocuri și umezeală . Datorită acestui fapt, FT-361 LED poate face față unei varietăți de medii și este utilizat în transportul pe uscat și pe apă , în agricultură și în construcții .

  Iluminare convenabilă în locuri incomode

  Datorita dimensiunilor reduse, lampa de lucru cu LED FT-361 poate fi montata chiar si in cele mai inaccesibile locuri. Unghiul său larg al fasciculului permite iluminarea intensivă a zonei de lucru cu o rază limitată. Este o soluție ideală pentru iluminarea dispozitivelor în apropierea vehiculului sau în locurile care necesită iluminare precisă.

  Un avantaj suplimentar al lămpii LED FT-361 este posibilitatea de personalizare datorită cadrului înlocuibil în culoarea selectată sau unui set de rame MIX . Această lampă de lucru versatilă este perfectă pentru o varietate de industrii, îmbunătățind confortul de lucru și oferind iluminarea necesară în condiții nefavorabile.

  Producător
  FRISTOM
  Codul produsului
  UT005553
  pixel