REMORCĂ CONTAINER CU AXA DUBLĂ 300x148 UNITRAILER PACHET 300/2 DMC 2000 KG

 • Remorcă cu două axe frânate UNITRAILER PACK 300/2. Dimensiuni cutie: 300 x 148 cm. O remorcă container specială, adaptată unei caroserii speciale sau transportului de mărfuri care necesită protecție termică.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT004835
MMA sistem inerțial: 1600 - 2000 KG
Greutate remorcă: 640 kg
25.500,00 RON
21.428,57 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Acest produs este disponibil în magazinele noastre

  Poți cumpăra acest produs fără a face comanda online, ci într-unul din magazinele noastre din zona ta. Vezi în care puncte acest produs este pe stoc.
  Vezi disponibilitatea

  Unitrailer Remorcă container PACK 300/2

  Remorca de tip cutie/cutie/container montata pe doua osii franate. O remorcă cu un GVM de până la 2000 kg și o suprafață de transport de 300 x 148 cm. O structură foarte durabilă și stabilă permite utilizarea pe scară largă a clădirilor specializate. Remorca pentru containere UNITRAILER PACK 300/2 este o bază excelentă pentru o remorcă cu destinație specială, de exemplu, un depozit frigorific (alimentare, tehnică), un transport de mărfuri sensibile la umiditate, un transport de echipamente, unelte și vehicule care necesită o atmosferă specială sau conditii uscate.

  Structurile sudate și utilizarea profilelor armate vor permite mulți ani de utilizare a remorcilor din seria PACK . Centrul de greutate scăzut asigură o călătorie stabilă în toate condițiile meteorologice. Verifică oferta noastră și comandă acum!

  Roata de sprijin ușoară manevrarea remorcii în picioare. Dimensiunile cutiei de încărcare sunt 3000 x 1470 mm iar GVM-ul maxim de 2000 kg permit transportul în siguranță al încărcăturii. Durabilitatea remorcii este asigurata de cadrul suport din otel structural cu rezistenta sporita.

  UNITRAILER PACK 300/2 remorca furgoneta - date tehnice

  • Lungime spatiu de incarcare: 3000 mm
  • Lățimea spațiului de încărcare: 1470 mm
  • GVM: 2000 kg
  450

  Documente necesare si livrare

  În momentul de față remorcuțele noastre grele sau remorcile cu mai mult decât două axe pot fi ridicate numai din punctul nostru de lucru din Polonia. Pentru mai multe informații luați legătura cu consultantul nostru. Toate formalitățile legate de documentație sunt pregătite si de noi si livrate odată cu remorca. După primirea setului complet de documente, remorca ar trebui să fie înregistrată și asigurată. După 3 ani de utilizare, amintiți-vă de inspecția obligatorie pentru a putea continua să vă deplasați cu el pe cârlig. MMA-ul remorcii este de 2000 kg , așa că la comanda, vă rugăm să specificați valoarea corespunzătoare din „ O.1 ” în certificatul de înmatriculare. Documentele pe care le anexăm la expediere sunt factura de cumpărare, certificatul de aprobare și autorizare. Efectuăm comenzi atât pentru clienți individuali, cât și pentru companii.

  Specificații tehnice:
  Ciężkie
  Producător:
  UNITRAILER
  Model:
  PACK 300/2
  MMA sistem inerțial:
  1600 - 2000 KG
  Lungimea spațiu util:
  3000 mm
  Lățime spațiu util:
  1470 mm
  Roți:
  185 R14C
  Poziționare roți:
  pe afară
  Tip de suspensie:
  1 osie
  Frână:
  Da
  Rampe remorca:
  Nu
  Obloane:
  brak
  Podea:
  tego
  Basculantă:
  nu
  Folosire:
  transport marfă
  Tip remorcă:
  Specjalistyczna
  Greutate remorcă:
  640 kg
  Capacitatea maximă de încarcare:
  1360 kg
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel