Unitrailer Remorcă cu o singură axă basculabilă RACE 350 350 x 180 GVW 1500 kg

 • Platforma de tractare cu o singură axă pentru transportul mașinilor ]n general și mașinilor mici, ușoare. Capacitate maximă de încărcare: 1156 kg, greutate: 344 kg. Podea LOHR, basculanta susținută de 2 cilindri hidraulici. MMA 1500 kg.
Codul produsului: UT004829
MMA sistem inerțial: 800 - 1500 KG
Greutate remorcă: 344 kg
11.550,00 RON
9.705,88 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Acest produs este disponibil în magazinele noastre

  Poți cumpăra acest produs fără a face comanda online, ci într-unul din magazinele noastre din zona ta. Vezi în care puncte acest produs este pe stoc.
  Vezi disponibilitatea

  Remorca auto Unitrailer RACE 350 MMA 1500 kg

  Remorcă cu o singură axă cu un GVM de până la 1500 kg și o suprafață de transport de 3525 x 1835 mm. O structura foarte rezistenta permite transportul vehiculelor fara griji, chiar si pe trasee lungi. Structurile sudate și utilizarea profilelor armate vor permite mulți ani de utilizare a remorcilor din seria RACE . Centrul de greutate scăzut asigură o călătorie stabilă în toate condițiile meteorologice. Verifică oferta de mai jos și comandă acum. Momentan remorcile grele, platformele iar remorcile cu mai mult decât o axă trebuie ridicate direct de la noi din punctul nostru de lucru din Polonia.

  Roata de sprijin ușoară manevrarea remorcii în picioare. Dimensiunile cutiei de încărcare sunt de 3525 x 1835 mm , iar MMA-ul maxim de 1500 kg permit transportul în siguranță al vehiculului. Mânerele solide pentru asigurarea încărcăturii asigură siguranța mărfurilor transportate. Durabilitatea remorcii este asigurata de cadrul suport din otel structural cu rezistenta sporita.

  Camion de tractare cu o singură axă basculante Unitrailer RACE 350

  Remorca basculanta cu o singura axa UNITRAILER RACE 350 - date tehnice

  • Lungime spațiu de încărcare: 3525 mm
  • Lățimea spațiului de încărcare: 1.835 mm
  • MMA: 1500 kg

  Documente necesare

  Toate formalitățile legate de documentație sunt pregătite si de noi si livrate împreună cu remorca. După primirea setului complet de documente, remorca ar trebui să fie înregistrată și asigurată. După 3 ani de utilizare, amintiți-vă de inspecția obligatorie pentru a putea continua să vă deplasați cu el pe cârlig. MMA-ul camionului de tractare este de 1500 kg , așa că atunci când comandați, vă rugăm să specificați valoarea corespunzătoare din articolul „ O.1 ” din certificatul de înmatriculare. Documentele pe care le anexăm expedierii sunt factura de cumpărare, certificatul de aprobare și autorizare. Efectuăm comenzi atât pentru clienți individuali, cât și pentru companii.

  Specificații tehnice:
  Ciężkie
  Producător:
  UNITRAILER
  Model:
  RACE 350
  MMA sistem inerțial:
  800 - 1500 KG
  Lungimea spațiu util:
  3530 mm
  Lățime spațiu util:
  1840 mm
  Roți:
  195/50 R13C
  Poziționare roți:
  pe afară
  Tip de suspensie:
  1 osie
  Frână:
  Da
  Rampe remorca:
  Tak
  Obloane:
  brak
  Podea:
  Lohr
  Basculantă:
  Da
  Folosire:
  Transport pojazdów
  Tip remorcă:
  Laweta samochodowa
  Greutate remorcă:
  344 kg
  Capacitatea maximă de încarcare:
  1156 kg
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel