Mini remorcă pentru mașină GARDEN TRAILER 150 KIPP cu o roată de susținere, părți laterale din plasă și un capac plat albastru

 • Remorcă pentru mașină mini Trailer de grădină 150 KIPP cu laterale din plasă, un capac plat și o roată de susținere. DMC maxim până la 750 kg. Remorca are o garanție de 2 ani și un pachet complet de documente necesare înregistrării sale. Comanda online cu
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT004485
Model: Garden Trailer 150 Kipp
MMA min. [kg]: 300
MMA max. [kg]: 750
Lungimea spațiu util [mm]: 1475
Lățimea spațiu util [mm]: 1063
Număr de osii: 1
Folosire: mutări / transport mobilă, transport marfă
4.048,70 RON
3.402,27 RON Preț net
Economisești 8.44% (373.09RON) cumpărând în set.
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  În set

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Acest produs este disponibil în magazinele noastre

  Poți cumpăra acest produs fără a face comanda online, ci într-unul din magazinele noastre din zona ta. Vezi în care puncte acest produs este pe stoc.
  Vezi disponibilitatea

  Remorcă mini auto - Remorcă de grădină 150 KIPP

  Mini remorcă pentru mașină într-un set cu husă, părți laterale din plasă și roată de susținere. Greutatea remorcii este de doar 103,25 kg , datorită căreia putem încărca mai multe mărfuri mai grele și nu vom fi amendați . Datorită dimensiunilor sale , remorca este ușor de manevrat și este bine echilibrată . Laturile din plasă , care sunt incluse în set, măresc posibilitățile de transport, crescând înălțimea de încărcare. Capacul plat cu linii flexibile de foi este bine intins si ofera protectie sarcinii transportate impotriva efectelor conditiilor meteorologice. Remorca de grădină KIPP seria 150 este echipată cu o bară de tracțiune basculabilă cu posibilitate de răsturnare. Atunci când transportăm mărfuri vrac și dorim să le descarcăm rapid, este o opțiune necesară într-o remorcă auto. Un alt avantaj al remorcii este faptul că, datorită barei de tracțiune pliante, putem pune remorca oriunde pe partea din spate . În acest fel, putem economisi mult spațiu în garaj pentru alte lucruri necesare.

  Asigurați un transport confortabil și sigur al mărfurilor datorită miniremorcii auto din seria KIPP Garden Trailer 150 .

  Remorcă mini auto Garden TRAILER 150 KIPP

  Documente necesare si livrare rapida

  Lucrând cu companiile de transport maritim de mulți ani, ne bucurăm de încrederea acestora, datorită căreia putem oferi prețuri de transport atractive. În Polonia, funcționăm în cooperare cu SCHENKER sau SUUS, care va livra rapid o remorcă auto la adresa pe care o specificați. Remorca este expediată pe un palet solid pregătit, ajustat la dimensiunile produsului . După ce l-ați primit, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Departamentul de Comunicații pentru înregistrare. Pregătim documentația completă pentru dvs. înainte de expediere. Documentele pe care le veți primi de la noi sunt: certificatul de autorizare, aprobarea și factura de cumpărare . Datorită acestui fapt, procesul de înregistrare a unei remorci va dura până la câteva zeci de minute și în aceeași zi vei primi o carte de identitate și o plăcuță pentru noul tău vehicul! În calitate de producător, oferim o garanție de 2 ani pentru remorca implementată în peste 150 de puncte din Polonia și Europa.

  Beneficiile de a avea o remorcă de grădină 150 KIPP

  Pe langa faptul ca primesti o remorca unica la un pret atractiv, iti oferim si husa si laterale plasa care iti vor proteja transportul in orice vreme. Roata de sprijin , care este de asemenea inclusă în set, permite manevrarea independentă a remorcii atunci când este deconectată de la cârlig. Bara de tracțiune basculabilă și posibilitatea de basculare înseamnă că de acum înainte încărcarea și descărcarea vor fi mult mai rapide decât de obicei. Această soluție este disponibilă doar în remorci mai avansate, care adesea costă mult mai mult decât produsul nostru. O remorcă mică cu o singură axă va fi perfectă pentru a transporta mărfuri vrac, nisip, pietriș, moloz, saci de ciment și toate celelalte lucruri pe care ați trebuit să le transportați în mașină până acum. Utilizarea unor laturi suplimentare din plasă oferă până la 70 cm înălțime a suprafeței de transport. De asemenea, puteți atașa suporturi laterale fixe, suporturi pentru podea, o plasă pentru a fixa încărcătura pe remorcă sau puteți cumpăra un capac din aluminiu sau cale de roată. Îl poți ajusta cu ușurință la nevoile tale.

  Vă întrebați unde să vă păstrați remorca uniaxială cu basculant când o deconectați de la cârlig? Nu este nevoie să aveți un garaj sau un loc special amenajat pentru acesta. Datorită faptului că remorcile noastre au o bară de tracțiune basculabilă, o puteți pune pe partea din spate în orice loc din garaj sau o puteți sprijini de clădire fără teama de a o deteriora.

  Remorcă pentru mini mașină cu laterale plasă Remorcă de grădină 150 KIPP
  Garden Trailer 150 KIPP mini remorca auto cu roata de sustinere

  Caracteristicile de bază ale remorcii de grădină mici KIPP 150 cu o singură axă

  • ŞASIU - renumita axa de directie de noua generatie de la AL-KO sau KNOTT pe arbori de torsiune, care asigura conditii foarte bune de condus. Bara de tracțiune basculabilă de tip V cu un cârlig cu bilă WINTERHOFF cu un indicator al corectitudinii cuplajului și o frânghie de oțel. Roți pentru toate anotimpurile în dimensiunea 155/70 R13, care absorb bine denivelările de pe drum și permit o călătorie confortabilă cu o remorcă. Cadrul de susținere este realizat din profile de oțel îndoite, galvanizate la cald, cu șuruburi - foarte durabil și sigur
  • BALL HITCH - producători de renume, printre alții. precum Winterhoff, Steelpress, AL-KO .
  • COVER - o husă durabilă din material rezistent. Rezistent la deteriorare sub formă de lacrimi. In albastru.
  • CORP - podea din placaj de calitate superioara, impermeabila, antiderapante, groasa. 9 mm cu dimensiunile suprafetei de transport: 1475 mm lungime x 1063 mm latime.
  • LATELE DE PLASĂ - inaltime totala 70 cm, din otel galvanizat rezistent, protejat impotriva coroziunii. Cu suporturi pentru frânghie care permit întinderea corectă a prelatei. Placa laterală din spate poate fi deschisă și dezasamblată complet. Inaltimea totala cu laturile din plasa este de 70 cm.

  La efectuarea unei achiziții, vă rugăm să introduceți valoarea DMC a unei remorci uniaxiale cu basculant în câmpul „Note pentru magazin” (articolul O.2 din certificatul de înmatriculare pentru remorci uşoare). DMC posibil: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, .

  Specificații tehnice:
  Model:
  Garden Trailer 150 Kipp
  MMA min. [kg]:
  300
  MMA max. [kg]:
  750
  Lungimea spațiu util [mm]:
  1475
  Lățimea spațiu util [mm]:
  1063
  Roți:
  155/70 R13
  Roată de rezervă cu suport:
  opțional
  Poziționare roți:
  sub spațiu util
  Tip de suspensie:
  1 osie fără frână de 750 kg
  Frână:
  Nu
  Număr de osii:
  1
  Obloane:
  oțel
  Înplțimea obloanelor [mm]:
  700
  Podea:
  tego
  Basculantă:
  Da
  Folosire:
  mutări / transport mobilă
  ,
  transport marfă
  Sarcină remorcă [kg]:
  103,25
  Cpacitate max. de încarcare [kg]:
  646,75
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel