Remorcă auto ușoară pe arcuri 200 x 125 Garden Trailer 201/R

 • Remorcă auto largă pe arcuri puternice 200x125. Remorcă Garden Trailer 201/R cu proțat flexibil și MMA de până la 750 kg. Remorca respectivă face parte din categoria B, mulțumită faptului acesta vei fi în stare să transporți o cantitate mare de marfă.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT004356
Model: Garden Trailer 201/R KIPP
MMA min. [kg]: 300
MMA max. [kg]: 750
Lungimea spațiu util [mm]: 2006
Lățimea spațiu util [mm]: 1256
Număr de osii: 1
Folosire: mutări / transport mobilă, transport marfă
3.674,00 RON
3.087,39 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  350426 pct
  3504.26 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Remorcă pentru transport marfă pe arcuri UNITRAILER Garden Trailer 201/R

  Remorcă auto UNITRAILER Garden Trailer 201/R este cel mai nou produs pe care ți-l oferim. În momentul de față este cea mai mare remorcă transport marfă cu MMA până un maxim 750 kg. Oblonul spate este cu deschidere, mulțumită faptului acesta încărcarea și descărcarea mărfurilor sunt cu mult mai simplificate și accelerate! Grație flexibilității proțapului vei fi în stare să păstrezi remorcă vertical pe oblonul spate Ne ocupăm noi cu toate formalitățile legate de cumpărătura ta. Marfa comandată va fi livrată împreună cu toate documentele (omologare, factură fiscală, certificat de garanție) la adresa indicată de tine în jur de 5 zile lucrătoare. După ce primești remorca trebuie s-o înregistrezi și să faci cartea RAR întrucât aceasta nu este oferită de noi 

  Documentele necesare și livrarea instantanee 

  Hotărându-te să cumperi remorca ușoară Garden Trailer 201/R nu trebuie să-ți faci griji față de formalități. Ne facem grijă noi de orice formalitate astfel încât să grăbim procesul de cumpărare și pentru a-ți evita irosirea de timp.  Vom pregăti pentru tine documentele necesare de care ai nevoie pentru înregistrarea imediată, adică omologarea, factura de cumpărare și certificatul de autorizare. 

  Remorca achiziționată este expediată cu întregul set de documente în jur de 48 ore.

  Avantajele deținerii remorcii ușoare pentru auto Garden Trailer 201/R

  Prin decizia de a cumpăra noua noastră remorcă, vei primi o garanție de 2 ani, ceea ce va permite utilizarea acesteia fără nici o teamă de deteriorare. Vom include Manualul de utilizare și cartea de garanție pentru fiecare produs. Toate cele mai importante documente sunt trimise împreună cu remorca cumpărată. În plus, în orice moment ai posibilitatea de a achiziționa echipamente suplimentare precum și obloane, roată de sprijin sau protecție anti-furt. Dacă vei avea întrebări sau vei întâmpina probleme în timpul utilizării remorcii, îi poți contacta întotdeauna pe experții noștri UNITRAILER. Se vor bucura să furnizeze toate informațiile și să-ți explice totul. 

  În plus, remorca noastră transport marfă poate fi îndoită datorită flexibilității proțapului. Acest lucru permite încărcarea și descărcarea mult mai ușoară a mărfurilor pe care trebuie să le ridicați sau să le aruncați. Aceeași soluție se găsește, de asemenea, cel mai frecvent în remorci mult mai scumpe, ceea ce afectează în mod semnificativ comoditatea lor de utilizare. Un alt avantaj al acestei soluții este capacitatea de a stoca remorca într-o poziție verticală, cu proțapul îndoit în picioare pe partea din spate. Deci, nu trebuie să-ți faci griji că remorca va ocupa mult spațiu în garaj sau nu se va potrivi din cauza proțapului proeminente. O vei putea pune chiar și pe fațada clădirii sau oriunde îți dorești! 

  Remorcă nouă, mai largă pentru un transport mai comod 

  Remorca Garden Trailer 201/R este fabricată din oțel galvanizat, ceea ce o face rezistentă la rugină și la intemperii. În cazul în care remorca va fi păstrată numai în curte, îți recomandăm să achiziționezi o prelată plată pentru protecție suplimentară. Întărirea pentru întreaga structură sunt cele două grinzi de sprijin instalate sub podea care susțin suprafața de transport. Proțapul flexibil facilitează munca cu remorcă, astfel încât încărcarea și descărcarea mărfurilor este foarte simplă și durează foarte puțin timp. Deci, pentru a satisface așteptările clienților noștri, propunem remorca Garden Trailer 201/R cu proțap rabatabil la un preț excepțional. Garden Trailer 201/R poate fi folosită în mai multe moduri. Mulțumită remorcii noastre vei putea transporta în siguranță printre altele materiale de construcție,, mobilierul sau utilaje tehnice. În orice moment, puteți dezasambla placa din spate prin scoaterea din cârlige, obținând astfel mult mai mult spațiu în câteva secunde. De acum înainte, vei putea transporta mult mai multe lucruri împreună. 

  Remorca Garden Trailer 201/R deține oblonul spate rabatabil. Acest lucru face încărcarea și descărcarea incredibil de ușoare. Există, de asemenea, posibilitatea de a transporta mărfuri lungi sau materiale cu bord deschis sau demontat. Va fi de ajuns s-o scoți din închizătoare și deodată vei obține o suprafață mai mare pentru transportul de tot felul de țevi, lemn, placaj și alte obiecte lungi! 

   

   

  Date tehnice ale remorcii Garden Trailer 201/R

  • ȘASIUL- osie de torsiune a producătorului Knott sau ALKO- este fabricat la comanda specială a magazinului Unitrailer. Dimensiunea roților: 155/70 R13. Bară de tracțiune flexibilă tip "V", care poate fi îndoit pe sub podeaua remorcii în fiecare moment.
  • CAROSERIA - cadru de sprijin din tablă de oțel, galvanizat la foc. Pentru producție se folosesc profile curbate, răsucite cu șuruburi. Suprafața de transport: podeaua este fabricată din placaj rezistent la apă, anti-alunecare, cu o grosime de 9 mm.
  • OBLOANELE - toate obloanele sunt din oțel galvanizat. Oblonul din spate rabatabil.

  La remorcă poți adăuga: 

  • obloane extensii de 32 cm
  • obloane grilaj de 32 cm
  • prelată și suport prelată de 80 cm
  • prelată plată
  • plasă de protecție
  • roată de manevră în set cu clemă
  • suporturi podea
  • apărători noroi
  • suporturi laterale fixe
  • protecție antifurt
  • calele roți

  ...și astfel s-o faci să se potrivească așteptărilor tale! 

  Przyczepa towarowa Garden Trailer 205 front

  Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin chat, pe internet sau prin telefon. În momentul în care plasezi comandă pe remorcă te rugăm să înscrii și MMA (masă maximă autorizată) vehiculului la care vei cupla remorca. Informațiile despre masa totală admisibilă se află pe ultima pagină din certificatul de înregistrare, sub titlul "O. 2". MMA posibilă: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg. 

  Specificații tehnice:
  Model:
  Garden Trailer 201/R KIPP
  MMA min. [kg]:
  300
  MMA max. [kg]:
  750
  Lungimea spațiu util [mm]:
  2006
  Lățimea spațiu util [mm]:
  1256
  Roți:
  155/70 R13
  Roată de rezervă cu suport:
  opțional
  Poziționare roți:
  sub spațiu util
  Tip de suspensie:
  1 oś - resor
  Frână:
  Nu
  Număr de osii:
  1
  Obloane:
  oțel
  Înplțimea obloanelor [mm]:
  300
  Podea:
  tego
  Basculantă:
  Da
  Folosire:
  mutări / transport mobilă
  ,
  transport marfă
  Sarcină remorcă [kg]:
  122,70
  Cpacitate max. de încarcare [kg]:
  627,30
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel