Anvelopă Linglong 165/70 R13 pentru remorci

 • Anvelopă de 165/70 R13, are un index de viteză N = 140 km/h, sarcina sa maximă este 437 kg. An de producție 2019.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT000318
Mărime: 165/70 R13
Indice de sarcină: 79 = max 437 kg
Indice de viteză: N = max 140 km/h
Zgomot exterior: 70 dB
Rezistență de rulare: E
Aderență pe teren umed: Klasa E
199,50 RON
167,65 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  18775 pct
  187.75 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Acest produs este disponibil în magazinele noastre

  Poți cumpăra acest produs fără a face comanda online, ci într-unul din magazinele noastre din zona ta. Vezi în care puncte acest produs este pe stoc.
  Vezi disponibilitatea

  Anvelopa multi-sezon Linglong R701 face parte din clasa economică. Se caracterizează printr-un preț bun și bună calitate. Ideală pentru remorcile ușoare.

  Anvelopă cu dimensiune de 165/70 R13.

  Anvelopa respectivă are indexul de viteză N, ceea ce înseamnă că viteza maximă cu care poți conduce avându-le montate este de max. 140 km/h.

  Indexul de sarcină al acestei anvelope este 79, ceea ce înseamnă că poate suporta max. 437 kg.

  Anvelopa are următoarele indicațiuni pe etichetă: E (consum de combustibil), E (aderența la suprafața udă), 70 dB (Nivel de zgomot)
  klasa efektywności opony

  Consumul combustibilului determină rezistența la derularea anvelopei. Cu cât mai mic va fi nivelul de consum al combustibilului cu atât mai mic va fi și gradul de poluare a mediului prin afectarea lui cu emisiile de CO2. Nota este exprimată între clasele A și G, unde D nu este luată în considerare. Creșterea clasei de o poziție înseamnă economizarea de 0.1l de combustibil la 100km. Diferența dintre clasele G și A este determinată de reducerea consumului de combustibil. 7,5%. 

  hamowanie na mokrej nawierzchni

  Aderența pe suprafețele ude este factorul esențial pentru siguranța anvelopei. Însemnarea ei este în mod principal lungimea parcursului de frânare asupra suprafeței ude. Nota este exprimată cu clasele din A la G, unde D și G nu sunt luate în considerare. Diferență de mod de frânare pe suprafața udă la aproximativ 80 km/h de viteză este între una și două lungimi de mașină aproximativ de 3,0-6,0 m., rezultă deci în jur de 4,5 metri. Diferență de parcurs de frânare între clasele A și F este mai mare decât 18 de metri.

  poziom hałasu opony

  Parametrul de nivel de zgomot determină zgomotul pe care îl produc anvelopele în timpul derulării lor pe suprafața șoselei. Se măsură în decibel (DB). Creșterea zgomotului produs de anvelopele afectează în general nivelul de zgomot produs de vehiculul tău, afectând prin aceasta și confortul tău de conducere iar mediul unde te afli. Spre exemplu, diferența dintre 75 dB și 72 dB păre a fi mică, într-adevăr tocmai 3 dB de diferență este reducția zgomotului de jumătate.

  Specificații tehnice:
  Producător:
  UNITRAILER
  Anvelopă:
  Linglong/ Radial R701
  Mărime:
  165/70 R13
  Indice de sarcină:
  79 = max 437 kg
  Indice de viteză:
  N = max 140 km/h
  Zgomot exterior:
  70 dB
  Rezistență de rulare:
  E
  Aderență pe teren umed:
  Klasa E
  An de producere:
  2021
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel