Remorca auto 150 x 106, ușoară, cu extenii obloane, Garden Traler 150 Unitrailer, masa totală maximă admisă de 750 kg

 • Remorca auto Garden Traler 150 cu obloane duble. Remorca ușoară ideală pentru a fi cuplată cu mașină cu MMA de la 300kg până la 750kg. Înălțimea completă a obloanelor este de 64cm. Oblonul spate rabatabil, bara de tracțiune flexibilă.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT000305
3.306,40 RON
2.778,49 RON Preț net
Economisești 5.26% (183.40RON) cumpărând în set.
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  312223 pct
  3122.23 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  În set

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Remorca auto cu oblon dublu

  Garden Traler 150 este remorca ideală pentru mașinile rutiere cu dimensiuni de suprafață de transport de 200 x 106cm iar o înălțime de 64cm mulțumită oblonului dublu. Caracteristicile acestea vor permite marirea capacității de transport a remorcii. În ciuda oblonului dublu totuși remorca va fi mai scurtă decât mașina rutieră ce permite să fie păstrată potrivita aerodinamică iar marele confort de călătorie. Remorca se bazează pe o singură osie fără frână și există posibilitatea de a deschide oblonul spate. E posibil și să fie montate sau demontate ulterioare obloane față de necesitate. Dacă cauți o remorcă ușoară de dimensiuni conținute care se va descurca prin călătorii cu mult trafic pe șosea dar la același timp foarte spațioasă, modelul Garden Trailer 150 cu oblon dublu va fi cea mai bună alegere. Cu ea o să primești o garanție de 2 ani pentru a-o putea folosi liniștit și cu siguranță.

  Remorca este produsă în Polonia. Piesele care au fost folosite pentru montarea ei provin toate de la producători renumiți AL-KO, KNOTT și WINTERHOFF. Livrăm oriunde în România și în Europa prin ajutorul unor servicii de curierat. O să atașăm toate documentele necesare: factură VAT 23%, omologare și certificatul de autorizare și o să avem în vedere și MMA de la 300kg până la 750kg vehicului tău. Mulțumită acestora înregistrarea va fi numai o formalitate. În plus pentru clienții noștri avem un rabat special pe asigurarea în firma partenerului nostrum Generali. Va fi de ajuns să cumperi la noi remorca și să-l contactezi pe asiguratorul prin telefon sau formular.

  Remorca auto

  Cum arată livrarea remorcii?

  Va fi de ajuns să îndeplinești comanda pe magazinul nostru online sau prin telefon și să ne furnizezi datele tale personale sau ale firmei tale dacă remorca va fi înregistrată pe aceasta. Te rugăm și să indici MMA preferată. Noi ne vom ocupa cu pregătirea documentelor și ți-le vom trimite cu remorcă. Remorca va fi livrată deja montată și gata de folosit. Tu va trebui numai ca să o iei jos din paletă, și va fi gata de cuplat la mașina ta. Trebuie numai să o deșurubezi din plăcile de susținere. Obloanele în plus se avor afla pe suprafața remorcii și va trebuie ca să le montezi singur.

  De ce să alegi chiar remorca aceasta auto?

  Remorca auto Garden Traler 150 cu oblonul dublu poate fi reorcată de o mașină rutieră condusă de un șofer cu permis de categorie B. Remorca aceasta nu trebuie revizionată deci după ce o cumperi nu mai trebuie să plătești pentru utlerioare formalități. Podeaua este întărită, mulțumită faptului acesta este mai rezistentă decât majoritatea remorciclor disponibile pe târgul la același preț.

  Posibilitatea de a putea îndoi remorca prin bara ei de tracțiune flexibilă va ușura atât încărcările de marfă, cât și descărcarile. Greutatea mică a remorcii îți asigură în primul rând o mare capacitatede încărcare – peste 600kg și în al doilea va fi posibil s-o tragi și cuplată la o mașină de dimensiuni mici fără să fie probleme. Vei avea posibilitatea de a acoperi obloanele cu o prelate sau și să montezi un schelet prelate cu prelate pentru a-ți proteja marfa de orice condiție atmosferică.

  La remorca ta poți adăuga opțional:

  • obloane din plasă 32cm
  • schelet prelată cu prelată 40cm
  • schelet prelată cu prelată 80cm
  • acoperire / prelată plată
  • plasă elastică remorci
  • roată de sprijin cu clemă
  • suporturi pentru curele
  • sisteme antifurt
  • roată de rezervă
  • apărători de noroi
  • picioare de sprijin laterale
  • cale roți
  Remorca auto 750kg

  Prin îndeplinirea comenzilor te rugam să ai în vedere și MMA vehicului tău. Te rugăm s-o indici pe formularul comenzii. MMA potrivită: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg.

  Specificații tehnice:
  Producător:
  UNITRAILER
  Model:
  Remorcă ușoară, auto, monoaxă cu foi de arc
  ,
  Garden Trailer 150
  MMA sistem inerțial:
  300 - 750 kg
  Greutate remorcă:
  108
  Mărime:
  150 cm x 106 cm
  Tip obloane:
  32 cm
  Lungime totală:
  2400 mm
  Lățime de jos:
  1488 mm
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel