Alege limba
și țară
Bulgarian
Czech
Danish
German
Greek
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian
Obloane bis Garden Trailer 150
Obloane bis Garden Trailer 150
Obloane bis Garden Trailer 150
Obloane bis Garden Trailer 150
Obloane bis Garden Trailer 150
Obloane bis Garden Trailer 150

Obloane bis Garden Trailer 150

 • Obloane bis Garden Trailer 150.
Producător: UNITRAILER
679,50 RON
571,01 RON Prețul net
67950 pct.
679.50 pct.

Obloane bis Garden Trailer 150

679,50 RON
571,01 RON Prețul net
  67950 pct
  679.50 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Obloane BIS pentru remorci 

  Pereții laterali cu o înălțime de 32 cm pentru Garden Trailer 150 cresc capacitatea de transport. Datorită suprafeței de transport mai înalte, mai multe mărfuri, crengi, frunze, unelte și multe alte lucruri pot fi transportate în același timp. In aceasta dintr-o remorca foarte compacta care este fara indoiala acest model, se poate obtine o capacitate si flexibilitate foarte mare in timpul transportului.

  Nadstawki burtowe face przyczepki
  Nadstawki burtowe

  Sine laterale 

  Setul complet de suplimente este format din patru tabliere, care sunt ideale pentru modelul Garden Trailer 150. Nu putem garanta compatibilitatea taburilor cu remorci de la alți producători, chiar și cu aceleași dimensiuni. Instalarea distanțierilor pe remorcă este foarte simplă și nu durează mai mult de 4-5 minute. Fiecare tablă este amplasată într-un singur loc. Bufetele sunt instalate pe laturile de bază, sunt înșurubate pentru a asigura rigiditatea. Bufetele suplimentare cresc rigiditatea remorcii prin consolidarea întregii structuri.

  Componente suplimentare pentru panourile laterale 

  În cele din urmă, cu panourile laterale, suprafața de transport este ridicată până la 64 cm înălțime. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul posibilității de extindere a funcționalității remorcii, deoarece este posibil să se instaleze mai departe și pe pereții laterali: 

  • rețea de transport care imobilizează obiectele transportate
  • prelata plată care va proteja transportul de ploaie, zăpadă sau noroi
  • Pânză curbată cu o acoperire de 80 cm înălțime, care va crește și mai mult întreaga structură și, de asemenea, va proteja încărcătura transportată de vreme rea

  După cum puteți vedea, bufetele suplimentare pe laterale pot afecta semnificativ capacitatea și confortul de a transporta lucruri pe o remorcă și mai mult.

  Nadstawki do przyczepy
  Producător
  UNITRAILER
  Codul produsului
  UT000278
  pixel