Schelet prelată cu prelată inclusiv GALBENĂ pentru remorca Garden Trailer 200

 • Schelet prelată complet pentru o remorcă cu înălțime de 80 cm cu prelată impermeabilă pentru remorca Garden Trailer 200 Scheletul prelată respectiv se potrivește remorcilor cu mărimi 200 x 106 cm.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT002617
albastrugalbenăчервонийgri
341,30 RON
286,81 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  32229 pct
  322.29 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Schelet prelată complet pentru o remorcă cu înălțime de 80 cm cu prelată galbenă

  Schelet prelată cu prelată potrivit remorcii Garden Trailer 200 și tuturor celor care au mărimea suprafeței de transport de 200 x 106. Scheletul are înălțime de 80 cm în punctul mai înalt și un acoperiș înclinat pentru a facilita curgerea apei și a zăpezii în timpul călătoriei. Fabricat din grinzi de oțel foarte durabile, protejate împotriva coroziunii prin galvanizarea lor. Scheletul este montat cu șuruburi care vin în kit. Toate acestea creează un cadru robust și stabil pentru prelată.

  Stelaż do przyczepy
  Stelaż z plandeką do przyczepy

  Un cadru, care îți va fi de folos pe orice drum

  Scheletul cu prelată pentru remorcă protejează încărcătura de condițiile meteorologice nefavorabile: ploaie, grindină, zăpadă și soare. După ce l-ați instalat pe remorcă, nu va trebui să vă faceți griji ca în timpul călătoriei să vă întâmpine ploaia și ca încărcătura transportată să se ude. Prelata este fabricată din material rezistent, rezistent la apă și chiar precipitațiile prelungite nu vor cauza scurgeri. Culoarea galbenă a prelatei o face potrivită din punctul de vedere al aparenței pentru orice remorcă auto și arată frumos. În set, împreună cu scheletul și prelata vine, de asemenea, o frânghie elastică cu cârlige, care permite o tensiune rapidă a prelatei. 

  Prelată durabilă și rezistentă la apă cu deschidere spate

  Prelata are deschidere spate, astfel încât să faciliteze încărcarea și descărcarea mărfurilor din remorcă. Nu este nevoie să scoateți întreaga prelată pentru a ajunge la bunurile transportate. Tot ce trebuie să faceți este să ridicați două curele care protejează spatele prelatei de mișcarea nedorită în timpul călătoriei sau opririi. Apoi, pur și simplu rotiți această parte și puneți-o pe grinda superioare a scheletului. După felul acesta, aveți acces ușor la interiorul remorcii, chiar și fără deschiderea oblonului din spate. Aceasta este o soluție foarte confortabilă, care va fi utilă în timpul oricărei călătorii. 

  Stelaż z tyłu do przyczepy
  Specificații tehnice:
  Înălțime schelet prelată:
  800 mm
  Lungime schelet prelată:
  2055,5 mm
  Lățime structură:
  111,8 mm
  Culoare prelată :
  galbenă
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel