Remorca monoaxă 200 x 125 cu schelet prelată, obloane din plasă și roată de sprijin Garden Traler 205 DMC 750 KG

 • Remorca monoaxă 200 x 125 echipată cu o osie modernă montată pe barele de torsiune. Garantează condiții de conducere și de transport foarte bune - suprafața de transport măsură 200 x 125cm. Remorca este livrată prin curier, are o garanție de 2 ani.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT002389
MMA sistem inerțial: 300 - 750 kg
Mărime: 200 cm x 125 cm
Tip obloane: 32 cm
Înălțime oblon în plus: 32 cm
4.408,90 RON
3.704,96 RON Preț net
Economisești 8.37% (402.68RON) cumpărând în set.
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  416332 pct
  4163.32 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  În set

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Remorca monoaxă pe osie fără frână

  Remorca monoaxă este idealul pentru cei care caută o remorcă pentru vehicul propriu rutier sau pentru buz. Datorită modernei osi pe care este montată călătoriile tale vor tot petrece în liniște, nici găurile pe șosea nu vor constitui o problem, nici cu suprafața goală. Măcar când remorca este încărcată până la maxim cu MMA de 750kg și greutatea este de 622kg se trage la cârlig foarte ușor, parcă nu se simte. Mulțumită faptului acesta fiecare călătorie va fi o plăcere.

  Modelul UNITRAILER Garden Traler 205 este cea mai mare remorcă monoaxă din oferta magazinului nostrum. Este alcătuită cu funcția de îndoit, adică multumită barei de tracțiune flexibilă va fi posibil s-o îndoiești iar încărcările și descărcările de marfă nu mai vor fi o necăjire. Soluția aceasta este des aplicată la remorci al cărora costul este mult mai înălt decât prețul remorcilor noastre. Remorca noastră este disponibilă la un preț similar la prețurile remorcilor oferate spre exemplu de magazinul Castorama și în plus se poate făli cu mai multe characteristic și posibilități. Suprafața de transport poate și ajunge la o înălțime de 144cm dacă montat va fi scheletul prelată cu prelată. La remorcă pot mai fi adăugate și picoare de sprijin, suporturi, please elastic de siguranță iar măcar o roată de rezervă. Mulțumită faptului acesta remorca respective se va potrivi necesităților tale.

  przyczepka 1 osiowa

  remorca monoaxă

  Remorca noastră monoaxă este livrată direct la adresa ta prin ajutorul serviciilor de curierat. Remorca este deja montată și gata de folosit. Tu va trebui numai ca să montezi obloanele în plus și scheletul prelată ce nu îți va lua mai mult decât un sfert de oră. Înainte de a începe prima călătorie cu ea totuși trebuie s-o înregistrezi. Toate documentele necesare pentru înregistrarea le vei primi de la noi. Mulțumită acestui fapt înregistrarea remorcii va fi numai o pură formalitate. De asemenea o să primești un rabat special pentru a-ți asigura remorca în firmă Generali întrucât asigurarea aceasta OC este obligatorie.

  2 ani de garanție și deosebită rezistență

  Remorca monoaxă UNITRAILER este caracterizată de o rezistență particular puternică. Sunt produse în Polonia și au o garanție de 2 ani garantată nu numai în Polonia dar în toată Europa. De aia ești sigur că nu vei avea probleme nici în timpul unei călătorii foarte departe. Pentru producția lor folosim oțel zincat care protejează remorcii de procesul de oxidare. Osiile folosite provin de la producători nemțești renumiți. Roțile sunt de an întreg, nu trebuie schimbate cu privier la anotimpuri.

  Remorca asta poate fi folosită la lucrările de casă precum și reparații, lucrări în gradină de zărzăvat, sau și pentru lucrările din firma ca și transport de materiale sau unelte. Intervalul de la 300kg până la 750kg îi permite clienților noștri să-și cupleze remorca la fiecare tip de auto. Indipendent de la MMA indicat pe documentele construcția remorcii este mereu aceași, tot la fel de rezistentă.

  remorca monoaxă
  remorca osie unică

  Date technice exacte ale remorcii Garden Traler 205

  • ȘASIU – renumită osie de nouă generație AL-KO sau KNOTT montată pe barele de torsiune garantează condiții de conducere foarte bune. Bara de tracțiune în formă de V este flexibilă și la sfârșit este echipată cu o cuplă rotundă WINTERHOFF cu indicatorul de corectitudine. Rama de susținere este confecționată cu oțel zincat forjat și ete montată cu șuruburi – foarte rezistentă și statornică
  • CORP -podea din placaj de înăltă calitate impermeabil și anti-alunecare gr. 9mm, dimensiuni suprafaței de transport: 2003mm lungime x 1250 mm lățime. Dimensiuni intrege ale remorcii: 3087mm lungime x 1680 mm lățime x 640mm înălțime (cu obloanele în plus montate și cu prelate plată)
  • OBLOANE – înălțimea întreagă 64cm (2 x 32cm), produse sunt din cea mai bună tablă din oțel zincat inoxidabil. Forjat prin mai multe bătăi pentru o rezistență mai mare. Cu suporturi pentru prelată. Oblonul spate rabatabil și demontabil. Înălțimea întreagă remorcii cu schelet prelată și cu prelată este 144cm.

  Când vei comanda remorca ta monoaxă te rugăm frumos să indici și MMA preferată. Te rugăm să verifici Masa Maximă Autorizată vehicului tău pe carnetul de înregistrare la punctul O.2. MMA potrivită: 300 kg, 350 kg, 400 kg, 450 kg, 499 kg, 500 kg, 525 kg, 550 kg, 575 kg, 600 kg, 625 kg, 650 kg, 675 kg, 700 kg, 725 kg, 750 kg.

  Specificații tehnice:
  Producător:
  UNITRAILER
  Model:
  Remorcă ușoară, auto, monoaxă cu foi de arc
  ,
  Garden Trailer 205
  MMA sistem inerțial:
  300 - 750 kg
  Greutate remorcă:
  128 kg
  Mărime:
  200 cm x 125 cm
  Tip obloane:
  32 cm
  Înălțime oblon în plus:
  32 cm
  Lungime totală:
  3067 mm
  Lățime de jos:
  1680 mm
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel